lowes 44868132 Упатство за дневна столица

lowes 44868132 Прирачник за инструкции за дневна столица ПРЕД ИНСТАЛАЦИЈА Ве молиме најпрво наведете ги сите делови како подолу за да проверите дали некој дел недостасува и да го олесните склопувањето. Внимавајте некои делови да бидат тешки и остри. Ве молиме следете ги чекорите за склопување за да го инсталирате производот, доколку најдете резервни делови останати, не грижете се,…