anko 43243471 Упатство за употреба на магнетна безжична подлога за полнење

Научете како да ја користите магнетната безжична подлога за полнење Anko 43243471 со ова упатство за употреба. Наполнете го секој компатибилен безжичен уред лесно со помош на кабелот USB-C и постигнете брзо полнење со адаптерот Quick Charge 3.0. Следете ги безбедносните мерки на претпазливост за да избегнете оштетување и потенцијални пречки за медицинските уреди.