anko 43183371 Упатство за употреба со Bluetooth пренослив звучник за забава

anko 43183371 Bluetooth Пренослив звучник за забава Упатства за работа Вклучува Bluetooth звучник за забава x 1 жичен микрофон x 1 3.5mm кабел за помошно внесување x 1 микро USB кабел за полнење x 1 упатство за употреба x 1 ФУНКЦИЈА НАВРЕVIEW Копче за напојување/јачина на звук Индикаторско LED светло AUX-IN Порта за полнење DC во слот за 5 TF картичка / USB порта Следно/Rec Play/Pause/TWS…