anko 43173860 Упатство за употреба со Bluetooth Soundbar

Упатство за користење на Bluetooth®Soundbar Содржина на пакетот за далечински управувач 24W Адаптер за напојување со далечински управувач 3.5mm до 3.5mm Aux in Cable 2x Foot Pads Упатство за употреба 43-173-860 Спецификации Адаптор: Марка: Togeinn Model, TY1800133/1V in-100 /240Hz, 50A Излез: DC60V,0.8A Работна температура: -18-+1.33C Звучна лента: Напојување: DC 10V/45A Излезна моќност: 18W @<1.33% THD канал 24CH Големина на звучник и број на…