anko 43058150 Упатство за употреба на воздушен компресор

anko 43058150 Air Compressor User Manual Овој 12V компресор е дизајниран за надувување гуми за автомобили, караван, мотоцикли, спорт и вampинг опрема. Ве молиме внимателно прочитајте ги упатствата за корисникот и користете го компресорот само во согласност со овие упатства. Безбедносни предупредувања Да се ​​чува подалеку од дофат на деца. Фрлете го материјалот за завиткување. Пластични фолии и/…