Прирачник за инструкции anko 43-218-028 Alarm Clock with Wireless Charging

Научете како да го користите будилникот Anko 43-218-028 со безжично полнење преку неговото упатство за употреба. Поставете го времето и алармите, префрлете се помеѓу режимите 12 и 24 часа и наполнете го телефонот безжично со центарот за безжичен полнач. Совршен за утринска рутина без мака.