Упатство за корисникот на SONY HT-A3000 3.1ch Dolby Atmos Soundbar

Уживајте во извонредниот опкружувачки звук со звучната лента на Sony HT-A3000 3.1-кана Dolby Atmos. Со вертикален опкружувачки мотор и 360 просторно мапирање на звук, оваа врвна лента за звук се прилагодува на вашата околина и испорачува повеќедимензионален звук од секаде околу вас. Опционалните задни звучници го оптимизираат звучното поле за вашиот уникатен простор. Спарете го со BRAVIA XR™ телевизор за синхронизација на акустичен центар и лесен пристап до контролите. Уживајте во музика со 360 Reality Audio и стримувајте безжично со вградената поддршка за Spotify Connect™, Bluetooth®, Wi-Fi, вграден Chromecast и Apple AirPlay 2.

Упатство за употреба на PHILIPS TAPB603 3.1-кански Dolby Atmos Soundbar

Добијте го врвното кинематографско искуство со звучната лента на Philips TAPB603 3.1-качен Dolby Atmos. Овој елегантен звучен систем доаѓа со безжичен суб-вуфер и моќен излез од 320 W, што дава јасен и моќен звук. Со поврзувањата со Bluetooth, USB и HDMI, можете да уживате во омилената музика, емисии и филмови од кој било извор. Подигнете ја вашата домашна забава со овој low-profile звучна лента, достапна сега.