Инструкции за компатибилен полнач Mous A-527 MagSafe

Научете како да го поставите и безбедно да го користите Mous A-527 MagSafe компатибилен полнач со овие упатства. Обезбедете правилно усогласување и избегнувајте ставање метални предмети помеѓу телефонот и полначот за да спречите прекумерна топлина и оштетување. Користете го со MagSafe компатибилна футрола за телефон или телефон за најдобри резултати.