GARMAY Дигитален диктафон 2022 надграден 48 GB 1536 KBPS 3343 часа-Водич за корисникот

Спецификации за дигитален диктафон Garmay Garmay ДИМЕНЗИИ: 88 x 4.02 x 0.67 инчи ТЕЖИНА: 5.3 унци ФОРМАТ: MP3 аудио, ПРИКЛУЧОК ЗА WAV СЛУШАЛКИ: 5mm БРОЈ НА БАТЕРИИ: 1 A МИКРОФОН БРОЈ БАТЕРИИ: 48 A МИКРОФОН СО РАБОТЕЊЕ:МОКРОФОНЕР:МОКРОФОНЕР:МОКРОФОНЕР:МОКРОФОНЕР 350 ГБ СТЕРСКА:МОРАНДОБРАТСКИОТ:МОКРАТУВАЊЕ:МОКРОФОНЕР:МОКРАМО 16 ГБМ Garmay Вовед Снимачот на глас Garmay има вградена меморија од XNUMX GB и доаѓа со…

Прирачник за сопственици на кајак на надувување SANDBANKS STYLE 2022

SANDBANKS STYLE 2022 Кајаци на надувување Честитки за купувањето на вашиот нов кајак во Sandbanks Style. Се гордееме што ве снабдуваме со производ со врвен квалитет кој ќе ви донесе години пријатно веслање. Овој прирачник ги вклучува сите информации што ви се потребни за да го поставите и одржувате вашиот кајак. Прочитајте го внимателно и запознајте се…

Налепница за плочки (2022) 2-пакет. Мал Bluetooth Tracker

Налепница за плочки (2022) 2-пакет. Спецификации за мал Bluetooth Tracker МАРКА: ПЛОЧКА, ВЛЕЗ НА ЧОВЕК ИНТЕРФЕЈС: копчиња, ДИМЕНЗИИ НА СТАВКИ LxWxВ: 1.06 x 1.1 x 0.32 инчи, ТЕХНОЛОГИЈА НА ПОВРЗУВАЊЕ: Bluetooth, ТИП КАРТА: низ целиот свет, стипендии на светот, BATTHME, BATTROLET 3 години вие при лоцирањето на ставките на кои сте ги примениле. Едноставно залепете го…

Tile Slim (2022) 1-Pack и Tile Mate (2022) - кориснички упатства

Tile Slim (2022) 1-Pack and Tile Mate (2022) Tile Slim ДИМЕНЗИИ НА ПРОИЗВОДОТ: 3.36 x 2.12 x 0.1 инчи, ТЕЖИНА НА ПРЕДМЕТОТ: 0.005 унци, ТЕХНОЛОГИ ЗА ПОВРЗУВАЊЕ: Bluetooth, ДРУГИ ДЕЛОВИ Tile Mate ДИМЕНЗИИ НА ПРОИЗВОДОТ: 1.49 x 1.49 x 0.28 инчи, ТЕЖИНА НА ПРЕДМЕТОТ: 4 унци, ТЕХНОЛОГИИ: Bluetooth, ДРУГИ КАРАКТЕРИСТИКИ НА ЕКРАН: CE, УРЕД…

Кориснички водич за навигатор LINCOLN 2022

LINCOLN 2022 Navigator табла со инструменти Информации и забавен екран Палење со притискање на копче За да го вклучите вашето возило, допрете го копчето СТАРТ-СТОП додека го притискате педалот на сопирачката. Исклучете го моторот со притискање на копчето START-STOP. Ако го напуштите возилото кога е вклучено, сирената ќе се огласи двапати. Возилото може да работи во празен од…

Сопственик на Lincoln Navigator Towing од 2022 година

Ford 2022 Lincoln Towing Од лесни до тешки товари, Lincoln вклучува перформанси без напор и напредна технологија за да ви помогне да работите понапорно и да го направите играњето позабавно. Кросовери, како Aviator, можат да влечат до 5,600 фунти. кога е соодветно опремен. Навигаторот ви овозможува да ги подобрите вашите авантури со достапен рејтинг на влечење од 8,700 lbs.1 за…

Упатство за употреба на велосипеди ORBEA Rise Hydro 2022

ORBEA Rise Hydro 2022 Bike ВКЛУЧУВАЊЕ/ИСКЛУЧУВАЊЕ RISE ДА ВКЛУЧИ RISE H ON Притиснете го копчето за вклучување на долниот дел од рамката еднаш. ЗА ИСКЛУЧУВАЊЕ НА ИСКЛУЧУВАЊЕ НА ПОДИГНУВАЊЕТО Притиснете го и задржете го 3 секунди копчето за вклучување на долниот дел од кадарот додека не се изгасне светлото на копчето. ПРОМЕНА ПОМЕЃУ АСИСТ…

Упатство за употреба на HONDA 2022 Civic 4D дисплеј аудио со 9 инчен екран на допир во боја

Модели со водич за брз упатување со 9 инчи. Екран на допир во боја (P 280) За работа со системот за навигација (→) Видете го прирачникот за навигациски систем

Упатство за корисникот на HONDA 2022 Civic 4D драјвер со мерач од типот B

Водич за брзо упатување Модели со мерач од тип Б Можете да го промените дизајнот на мерачот.