INSIGNIA NS-HTVMFAB 19-39 инчен држач за ѕид со фиксна положба за телевизори Водич за инсталација

ВОДИЧ ЗА ИНСТАЛАЦИЈА Ѕиден носач со фиксна положба за телевизори 19–39 инчи. NS-HTVMFABПред да го користите вашиот нов производ, прочитајте ги овие упатства за да спречите каква било штета. Безбедносни информации и спецификации ВНИМАНИЕ: ВАЖНИ БЕЗБЕДНОСНИ УПАТСТВА – ЗАЧУВАЈТЕ ГИ ОВИЕ УПАТСТВА – ПРОЧИТАЈ ГО ЦЕЛИОТ ПРИРАЧНИК ПРЕД ДА ЈА КОРИСТЕТЕ Максимална тежина на ТВ: 35 lbs. (15.8 кг) Големина на екранот: 19 инчи до 39 ...