JBL BAR1300 11.1.4 канална звучна лента со отстранливи сараунд звучници Упатство за употреба

Искусете го врвниот 3D опкружувачки звук со JBL's BAR1300 11.1.4-канален звучник со отстранливи звучници за опкружувачки звук, со технологија Dolby Atmos и DTS:X. Уживајте во јасен дијалог, опции за стриминг и моќен стерео звук со звучници што се одвојуваат. Дознајте повеќе во нашето упатство за употреба.