ЛОГО НА SPC GEAR

SPC GEAR SPG042 VIRO 7.1 USB Звучна картичка

SPC GEAR SPG042 VIRO 7.1 USB Звучна картичка

SPC Gear Viro 7.1 USB звучна картичка

Технички спецификации

тип: USB 7.1 звучна картичка
Компатибилност со: компјутер (05: Win/Mac/Linux)
Содржина на комплет: SPC Gear Viro 7.1 USB звучна картичка, 2>< mini-jack to l>< mini-jack адаптер Гаранција: 2 години

Ограничувања за употреба и гаранција

  • Производот треба да се користи според неговата намена. Неправилната употреба може да го оштети производот и да го загрози животот на корисникот;
  • Прекумерната влажност, прашина и други контаминации може да резултираат со оштетување на производот што не е покриено со гаранцијата;
  • Гаранцијата не покрива механичко оштетување на производот;
  • Избегнувајте изложување на брзи промени во температурата на околината. Доколку се појават, почекајте околу. 30 минути пред употреба на производот додека температурата не се израмни;
  • Условите и правилата за гаранција можете да ги најдете во „Поддршка“ на https://spcgear.com/.

SPC GEAR SPG042 VIRO 7.1 USB Звучна картичка-1

За да промените некои функции и поставки, треба да го користите наменскиот софтвер SPC Gear VIRO Plus. Можете да го преземете најновиот софтвер кој ви овозможува да ги користите сите можности на слушалките, како и неговата инсталација и упатство за употреба од https://spcgear.com/

SPG042
ОДГОВОРЕН ЕНТИТЕТ/
ПОДМИОТ ОДПОВИЕЏИАЛНИ:
ЛАДЕЊЕ.ПЛ ЗЏИЕЧ СП.Ј. UL. СОКОт.ОВСКА 24
05-806 SOKOt.OW, ПОЛСКА ТЕЛ +48222920130
БОО: 000020025

Документи / ресурси

SPC GEAR SPG042 VIRO 7.1 USB Звучна картичка [pdf] Упатство за употреба
SPG042, VIRO 7.1 USB звучна картичка

Остави коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена Задолжителните полиња се означени со *