Лого на Soul Electronics

Звучник за конференција за синхронизација на Soul Electronics SCL04-01

SYNC COF1ferences, oeokerwith Mic нуди кристално чист звук на двата краја на телефонот за ефикасен состанок.

Soul Electronics SCL04-01 Sync звучник за конференција сл2

Спарување Bluetoon Devic11 со вашиот звучник
За да го спарите вашиот Bluetooth аудио уред со вашиот Bluetooth мобилен звучник за прв пат, следете ги чекорите подолу:

 1. Погрижете се вашиот извор на аудио аудио да се држи на три метри од вашиот звучник.
 2. Лизгајте го ВКЛУЧУВАЊЕ/ИСКЛУЧЕЊЕ на вашиот звучник во положбата ВКЛУЧЕНО (бирајте го надесно). LED светлото ќе трепка сино за да покаже дека сте влегле
 3. Одете до Управувачот со Bluetooth на вашиот извор на аудио со Bluetooth. Ве молиме погледнете го Упатството за корисникот на вашиот Bluetooth аудио извор за повеќе информации.
 4. Пребарувајте уреди со Bluetooth и изберете го вашиот звучник за да започнете да се поврзувате. Погледнете го името „SYNC SCL04“.
 5. Откако ќе се спари, синото светло LEO ќе биде солидно и може да го користите вашиот звучник за да слушате аудио од вашиот извор на звук преку Bluetooth.

Исклучување на Bluetooth
Притиснете и задржете Soul Electronics SCL04-01 Sync звучник за конференција сл6копчето за телефон за да го исклучите режимот Bluetooth.
Користење на функцијата без раце
Кога iPhone или друг паметен телефон е поврзан со вашиот звучник, следете ги чекорите подолу за да ги остварите повиците без повици.

 1. прес Soul Electronics SCL04-01 Sync звучник за конференција сл6„Телефонско копче l'l1 до 1Заврши го повикот.
 2. Притиснете и задржете Soul Electronics SCL04-01 Sync звучник за конференција сл6копчето за телефон за 2 секунди за да го одбиете повикот.
 3. За време на повик, притиснетеSoul Electronics SCL04-01 Sync звучник за конференција сл6 Копче за телефон x1 за исклучување/вклучување звук на микрофонот.
 4. За време на повик: притиснете и задржете Soul Electronics SCL04-01 Sync звучник за конференција сл6копчето за телефон 2 секунди за да го завршите повикот.

Вистинска безжична стерео мација
Ако имате две парчиња SYNC CONFERENCE SPEAKERS, можете да користите TWS за да постигнете безжично стерео комбинирано пуштање музика.

 1. Осигурајте се дека има два SYNC КОНФЕРЕНЦИСКИ ЗВУЧНИЦИ без никаква Bluetooth врска
 2. z. Вклучете ги двата звучници и притиснете го копчето TWS на еден од звучниците, двата звучници автоматски ќе се поврзат со посебни тонови. Кога сините LED диоди трепкаат на едниот звучник, а сината LED светилка останува цврста на другиот, тоа значи дека поврзувањето TWS е успешно.
 3. 3. Потоа можете да пребарувате Blueloolh Device и да изберете „SYNC SCL04″.
  Исклучување Bluetooth: притиснете TWS за да го исклучите Bluetooth Macie.

Режим со повеќе точки

 1. Се вклучува, а потоа два мобилни телефони можат да се поврзат на звучникот истовремено.
 2. 2. Притиснете го копчето за репродукција/пауза за репродукција. Ако се префрлите по телефон, мора да паузирате еден телефон пред да се репродуцира другиот телефон:

Soul Electronics SCL04-01 Sync звучник за конференција сл5Soul Electronics SCL04-01 Sync звучник за конференција сл4

ОГРАНИЧЕНА ГАРАНЦИЈА

SYNCLABCO („Coml)any•) обезбедува ограничена гаранција до оригиналниот купувач на мало на овој производ дека производот или кој било дел од него е докажано дефектен во материјалот или изработката во рок од 1 година од датумот на оригиналното купување, таквите дефекти ќе бидат поправени или заменети , по желба на Компанијата, без наплата за деловите или трудот.
Само за Европската Унија, компанијата ќе даде Ограничена гаранција од 2 години за овој производ. До view целосната гаранција, посетете ја www.synclab.c:o.

Документи / ресурси

Звучник за конференција за синхронизација на Soul Electronics SCL04-01 [pdf] Упатство за употреба
SCL04, 2AAWE-SCL04, 2AAWESCL04, SCL04-01 Конференциски говорник, говорник на конференција, SCL04-01 Синхронизиран звучник за конференција, синхронизиран звучник за конференција

Остави коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена Задолжителните полиња се означени со *