Документ

socket-mobile-logo

socket mobile 600 Series Scanner and Phone Holder

socket-mobile-600-Series-Scanner-and-Phone-Holder-Product

Како да го користите

Следете ги овие упатства за да го прикачите вашиот мобилен телефон на скенерот.

Чекор 1: Stretch the rubber belt around the scanner, over the power buttonsocket-mobile-600-Series-Scanner-and-Phone-Holder-fig-1
Чекор 2: Tuck the bar under the hooksocket-mobile-600-Series-Scanner-and-Phone-Holder-fig-2.1
Чекор 3: Stretch the phone holder and slide the phone in placesocket-mobile-600-Series-Scanner-and-Phone-Holder-fig-2
Чекор 4: Twist the scanner to adjust the power button in the desired placementsocket-mobile-600-Series-Scanner-and-Phone-Holder-fig-3

Погледнете како да го соберете држачот за скенер и телефон: https://youtu.be/mr56Dx1z11c

Документи / ресурси

socket mobile 600 Series Scanner and Phone Holder [pdf] Упатство за употреба
7 Series, 600 Series, 700 Series, Scanner and Phone Holder, 600 Series Scanner and Phone Holder

Остави коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена