Упатство за корисник Skullcandy Jib + Active / JibXT Active Blueooth Earbuds

Упатство за корисник Skullcandy Jib + Active / JibXT Active Blueooth Earbuds

Режим на спарување:
Исклучен режим

Исклучен режим

Спарете нов уред
Jib + Active / JibXT Active
Спарете нов уред

Вклучување / исклучување

Вклучено Вклучено

Јачина на звук нагоре
Јачина на звук нагоре
Волумен надолу

Играј / Пауза
Играјте пауза

Следи напред
Следи напред

Следете назад

Следете назад

Одговор / Крај

Одговор Крај

Полнење
Полнење

Посетете прашања: www.skullcandy.comv

За најдобар квалитет избегнувајте чување на производот во услови над 100 степени.

Изјава за усогласеност на FCC
Овој уред е во согласност со Дел 15 од Правилата на FCC. Работата е предмет на следниве два услови: (1) овој уред може
да не предизвика штетно мешање и (2) овој уред мора да прифати какво било примено мешање, вклучително и мешање што може
предизвика непосакувана операција.
Промените или модификациите кои не се изречно одобрени од страната одговорна за усогласеност, може да го поништат овластувањето на корисникот да работи со опремата.

Оваа опрема е тестирана и откриено е дека е во согласност со ограничувањата за дигитален уред од класа Б, во согласност со Дел 15 од правилата на FCC. Овие граници се дизајнирани да обезбедат разумна заштита од штетно мешање во станбена инсталација.

Оваа опрема генерира, користи и може да зрачи енергија со радиофреквенција и, доколку не е инсталирана и употребена во согласност со упатствата, може да предизвика штетни пречки во радио комуникациите. Сепак, нема гаранција дека нема да се појават пречки во одредена инсталација.

Доколку оваа опрема навистина предизвика штетни пречки во радио или телевизискиот прием, што може да се одреди со вртење на
исклучена и вклучена опрема, корисникот се охрабрува да се обиде да го поправи мешањето со една или повеќе од следниве мерки:
- Преориентирајте ја или преместете ја антената за прием.
- Зголемете ја поделбата помеѓу опремата и приемникот.
- Поврзете ја опремата во штекер на коло различно од оној на кој е поврзан приемникот.
- Консултирајте се со продавачот или искусен техничар за радио / ТВ за помош.
Изјава за усогласеност на ISED
Овој уред содржи предавател (и) / приемник (и) без лиценца кои се во согласност со иновации, наука и економија
Развој RSS (и) ослободени од лиценца за Канада. Работата е предмет на следниве два услови: (1) Овој уред не може
(2) Овој уред мора да прифати какво било мешање, вклучително и мешање што може да предизвика непосакувано работење на уредот.

Америка
Skullcandy, Inc.
6301 N Обележје Др.
Парк Сити, УТ 84098, САД
Skullcandy.com

Канада
ULC на Skullcandy Canada
329 железница, ул. Единица 205,
Ванкувер, п.н.е. V6A 1A4
Канада
Skullcandy.ca

Европа
Skullcandy Europe BV
Postbus 425
5500АК Велдховен
Холандија
Skullcandy.eu

Хардвер: V1.8
Софтвер: V2.0
Функција на Bluetooth: 2402MHz-2480MHz <4dBm
СОДРИ ЛАЈНОВСКИ БАТЕРИЈА.
БАТЕРИТЕ МОРА ДА СЕ РЕЦИКЛИРААТ
ИЛИ РАСПОРТЕН ОД СВОИТЕ.

ПРЕДУПРЕДУВАЕ: Опасност од гушење - мали делови. Не за деца.

МОДЕЛ: S2JSW
ID на FCC: Y22-S2JSW
ИЦ: 10486A-S2JSW

SKU

Прашања за вашите Skullcandy Jib + Active / JibXT Active Blueooth штипки за уши? Објави во коментари!
Преземете го прирачникот Skullcandy Jib + Active / JibXT Active Blueooth Earbuds [PDF]

Приклучи се на разговор

8 Коментари

 1. момци од сено, имам еден пупка за уши што е многу погласно од другата доза, некој знае зошто

 2. Јас го имам истиот проблем како Амбер, имам еден потег, тогаш им се случи на обете страни? Било какви идеи

 3. Здраво,
  Не можам да го спарам мојот Jib + Active со мојот Bluetooth лаптоп Thinkpad X220. Нема проблем со мојот мобилен телефон iPhone X.
  Секој што го реши ова прашање, споделете, ви благодарам.
  Со почит,
  Бамбанг

 4. Кој е кодот за спарување, ги пробав 0000 и 1234 и не работи

Остави коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена