Професионален кориснички прирачник на Shark NV70 Series Navigator

Shark NV70 Series Navigator Professional

Брзи упатства

Shark Navigator DLX NV70 Series

[ Ве молиме, задолжително прочитајте го приложеното упатство за сопственикот Shark® пред да го користите вашиот уред. ]

ШТО СЕ ВНАТРЕ

A. Вакуум подлога
Б. Моторизирана подна млазница
C. Склопување на рачката
Д. Флексибилно црево
Е. Продолжен стап
F. Алатка за тапацир
G. Алатка за пукнатини од 5.5".

додатоци

СОБРАНИЕ

СОБРАНИЕ

ПРАЗНУВАЕ НА КУПОТ ЗА ПРАВИ

Испразнете ја чашата за прашина по секоја употреба.

Куп од прашина

ОДРЖУВАЊЕ

Филтри

Перете ги филтрите за пена и филц на секои 3 месеци и пост-моторниот филтер еднаш годишно за да го одржите вшмукувањето силно.
Исплакнете ги филтрите само со вода и оставете ги целосно да се исушат. Допрете ја нечистотијата од филтрите колку што е потребно помеѓу миењето.

Ролна за четки

Чистење на четката
1. Откачете ја мешунката од подната млазница.
2. Отстранете ги сите блокирања или акумулации од дишните патишта во млазницата.

Внимателно исечете ги влакната, влакната или низата обвиткани околу четката. Избегнувајте оштетување или сечење на влакната.

2 НАЧИНИ ЗА ЧИСТЕЕ

ЧИСТЕЕ НА КАТ

ЧИСТЕЕ НА КАТ

1. ПОСТАВУВАЊЕ I
За чистење на голи подови или со додатоци.

2. ПОСТАВУВАЊЕ II
За чистење на теписи со четка.

ЧИСТЕЊЕ

За да ја активирате четката, стапнете на подната млазница и навалете ја рачката назад.

ЧИСТЕЕ НАПОЗЕМЕН

НОВИ КАТ

1. За да ги исчистите површините над подот, извадете го цревото од стапчето. Или за поголем дофат, извадете го стапчето од лопатката.

чистење

2. Прикачете ја саканата алатка за чистење на цревото или стапчето.

За дополнителни делови и додатоци, посетете ја sharkaccessories.com

За прашања или за регистрација на вашиот производ, посетете н online на Интернет на sharkclean.com

© 2019 SharkNinja Operating LLC.

NV70Series_QSG_26_REV_Mv8


превземи

Shark NV70 Series Navigator Professional:

Водич за брз почеток - [Преземи PDF]

Водич за сопственик - [Преземи PDF]


 

Остави коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена Задолжителните полиња се означени со *