SAMSUNG QE43QN90BAT 43-инчен 4K HDR QLED Упатство за употреба на паметен телевизор

QE43QN90BAT 43-инчен 4K HDR QLED паметен телевизор

43QN9*B 43QNB9*
50QN9*B 50QNB9*
55QN9*B 55QNB9*
65QN9*B 65QNB9*
*: 0 ~ 9, А ~ Ш

37.8 инчи (960.8 мм) (96.08 см)
43.8 инчи (1113.6 мм) (111.36 см)
48.3 инчи (1227.4 мм) (122.74 см)
56.9 инчи (1446.3 мм) (144.63 см)

22.0 инчи (558.9 мм) (55.89 см)
25.4 инчи (644.1 мм) (64.41 см)
27.8 инчи (705.6 мм) (70.56 см)
32.6 инчи (828.7 мм) (82.87 см)

1.1 инчи (26.9 мм) (2.69 см)
1.1 инчи (26.9 мм) (2.69 см)
1.0 инчи (25.9 мм) (2.59 см)
1.0 инчи (25.9 мм) (2.59 см)

24.5 инчи (623.4 мм) (62.34 см)
27.9 инчи (708.9 мм) (70.89 см)
30.2 инчи (768.0 мм) (76.80 см)
35.1 инчи (891.4 мм) (89.14 см)

8.8 инчи (223.0 мм) (22.30 см)
8.8 инчи (223.0 мм) (22.30 см)
9.3 инчи (235.6 мм) (23.56 см)
11.2 инчи (285.7 мм) (28.57 см)

42.5 инчи (108 см)
49.5 инчи (125 см)
54.6 инчи (138 см)
64.5 инчи (163 см)

20.3 lbs (9.2 кг)
30.9 lbs (14.0 кг)
39.0 lbs (17.7 кг)
53.8 lbs (24.4 кг)

30.4 lbs (13.8 кг)
41.0 lbs (18.6 кг)
48.2 lbs (21.9 кг)
69.2 lbs (31.4 кг)

*: 0 ~ 9, А ~ Ш

43QN9*B 43QNB9*
50QN9*B 50QNB9*
55QN9*B 55QNB9*
65QN9*B 65QNB9*

VESA x (мм)

(Мм)

200 х 200 400 х 300

11-13

x 4 М8

43 -
50

ВОДИЧ ЗА БРЗО ПОСТАВУВАЕ

УПАТСТВО РАПИРАЕ ЗА ИНСТАЛАЦИЈА

GUÍA RÁPIDA DE CONFIGURACIÓN

GUIA RÁPIDO DE INSTALAÇÃO

KURZANLEITUNG ZUR КОНФИГУРАЦИЈА

55 -

GUIDA DI INSTALLAZIONE RAPIDA

65

BN68-13659D-01

1
3 x 4 (M4 x L14)
5 43
6

x 4
(М4 x Л14)

43-50

55-65

x 4
(М4 x Л14)

x 4
(М4 x Л14)

2

x 2
(М4 x Л14)
4

x 2
(М4 x Л14)

50-65

Документи / ресурси

SAMSUNG QE43QN90BAT 43-Inch 4K HDR QLED Smart TV [pdf] Упатство за употреба
QE43QN90BAT, 43-Inch 4K HDR QLED Smart TV, QE43QN90BAT 43-Inch 4K HDR QLED Smart TV

Остави коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена