PowerXL безжично железо и пареа - логоБЕЗБЕДНО IRЕЛЕЗО И ПРИПАР
Quick Start Водич

Погледнете го упатството за сопственикот за целосно составување и упатства за работа и важни безбедносни информации пред да го користите овој производ.

ЧЕКОР 1

PowerXL безжично железо и пареа - ЧЕКОР 1Поставете го Steam Selector (Исклучено) Изберете Осигурете се дека железото е одвоено од базната единица. Потоа, свртете го прекинувачот исклучен.

ЧЕКОР 2

PowerXL безжично железо и пареа - ЧЕКОР 2

Наполнете резервоар за вода
Подигнете го капакот на резервоарот за вода и полека наполнете го резервоарот со вода без да ја наполните линијата за максимално полнење. Затворете го капакот на резервоарот за вода.

ЧЕКОР 3

PowerXL безжично железо и пареа - ЧЕКОР 3

Поставете ја температурата
Прикачете го железото на базната единица и приклучете ја основната единица во штекер. Потоа, поставете го Бирачот за контрола на температурата на саканата температура.

ЧЕКОР 4

Iелезо безжично
За да го отстраните железото од основата, отклучете го прекинувачот за заклучување на основата. За да го користите железото безжично, ставете го железото на основата околу 8 секунди (додека светлината на индикаторската температура не се затемни).*

ЧЕКОР 5

Притиснете го Steam Blast Trigger
Поставете го Steam Selector во саканата поставка. Користете го активирачот за експлозија на пареа за да генерирате моќен излив на пареа.

ПРЕД ПРВА КОРИСТЕЕ:

  • Користете го PowerXL Cordless Iron & Steamer Deluxe на крпа што може да се исфрли неколку минути. Ова ќе осигури дека остатоците од производствениот процес ќе бидат изгорени од Солефлатот и нема да се пренесат на вашата облека. Секој мирис или чад за време на овој процес е нормален и треба брзо да исчезне.
  • Исплакнете го системот со полнење на резервоарот за вода, поставување на пеглата на највисока температура и притискање на активирачот на пареа за ослободување на пареа.

* Можете исто така да пеглате со кабелот со прицврстување на пеглата на основата и заклучување на прекинувачот за заклучување на основата.

Ronелезото ќе биде жешко; Бидете внимателни при ракување

Документи / ресурси

PowerXL Бежична пегла и пароброд [pdf] Упатство за употреба
Безжичен, Iron Steamer

Остави коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена