Логото на Пол-Нојхаус

Пол Нојхаус 6991-55 Q-AMY таванско светло LED

Paul-Neuhaus-6991-55-Q-AMY-Ceiling-Light-LED-Product

Јаtagе/ фитинг

Како таванско светлоPaul-Neuhaus-6991-55-Q-AMY-Ceiling-Light-LED-fig-1

Електрично поврзување

230 томtage / 50Hz врскаPaul-Neuhaus-6991-55-Q-AMY-Ceiling-Light-LED-fig-2

Научете далечински управувач

Видете го прирачникот за далечински управувач ОPaul-Neuhaus-6991-55-Q-AMY-Ceiling-Light-LED-fig-3

Ресетирање

Ресетирајте го lamp, фабрички новPaul-Neuhaus-6991-55-Q-AMY-Ceiling-Light-LED-fig-4

Овој уред ги исполнува основните барања на Директивата 2014/53/EU (Директива за радио опрема) на Европскиот парламент и на Советот на Европската унија од 16.04.2014 година за ставки од радио опрема и заемно признавање на нивната усогласеност. Целосната изјава за сообразност може да се побара од адресата дадена подолу. Кога поставувате какви било технички прашања, ве молиме наведете го бројот на серијата (XXXX-XX-XX-XXXXX-XXX). Ќе го најдете на табличката со тип Q light ttings.

спецификација

Paul-Neuhaus-6991-55-Q-AMY-Ceiling-Light-LED-fig-6

Замена на батеријата

Paul-Neuhaus-6991-55-Q-AMY-Ceiling-Light-LED-fig-5

адреса:

Пол Нојхаус ГмбХ
Olakenweg 36 D-59457 Werl
телефон: + 49 (0) 2922--9721 0 49 + (0) 2922-9721 9120-
[заштитена по е-пошта]
Е-пошта: www.neuhaus-group.de

Документи / ресурси

Пол Нојхаус 6991-55 Q-AMY таванско светло LED [pdf] Упатство за употреба
6991-55, Q-AMY таванско светло LED, 6991-55 Q-AMY таванско светло LED, таванско светло LED, светло LED, LED

Остави коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена