Новлистве-логото

Novlistve 880788509328 Безжични слушалки со Bluetooth слушалки

СПЕЦИФИКАЦИЈА

 • БРЕНД Новлистве
 • ИМЕ НА МОДЕЛ 880788509328
 • БОЈА Бела
 • ФОРМАЛЕН ФАКТОР Во уво
 • ТЕХНОЛОГИЈА НА КОНЕКТИВНОСТ Безжичен
 • ПАКЕТ ДИМЕНЗИИ X x 69 4.21 1.34 инчи
 • Тежина на предметот 39 Ounce
 • ВЕРЗИЈА ЗА BLUETOOTH 0

ШТО Е ВО КУБИЈАТА

 • Безжични наушни перничиња

АВТОМАТСКО СПАРУВАЊЕ СО ЕДЕН ЧЕКОР

По првото спарување, слушалките автоматски се спаруваат со телефонот додека го отворате куќиштето

Novlistve-880788509328-Bluetooth-5.0-Wireless-Earbuds-fig-1

Спарете ги двете слушалки истовремено, инаку другата слушалка нема да има звук.

IPX6 ДЛАБОК ВОДООТПОРЕН

Без страв од дожд, испуштете се пот, исплакнете чисто Можете дури и да се бањате со него

ПАМЕТНА КОНТРОЛА НА ПАМЕТЕН ДОПИР

Пристапете до различни функции со стискање на стеблото

Novlistve-880788509328-Bluetooth-5.0-Wireless-Earbuds-fig-2

НОВО ИНТЕЛИГЕНТНО ПОНИШТУВАЊЕ НА БУЧАВАТА

Интелигентниот мотор за поништување на шум врши обратно поништување на шумот според долниот шум на изворот на звук и целосно го решава проблемот со бучавата од дното на Bluetooth.

Novlistve-880788509328-Bluetooth-5.0-Wireless-Earbuds-fig-3

БЕСПЛАТНО ЗА СЛУШАЊЕ

Вистинскиот безжичен дизајн ги дели левата и десната страна носи ново искуство на слушање на бинаурална синхронизација на музика и повици

ОПИС НА ПРОИЗВОДОТ

 • КРИСТАЛНИ ЈАСНИ ПОВИКИ
  Вградените слушалки со Bluetooth, MEMS микрофоните и алгоритамот за намалување на шумот го слушаат вашиот глас и го филтрираат шумот во заднина. Прецизно снимајте го вашиот глас во реално време, идеален за повици, видео разговори, онлајн состаноци и многу повеќе.
 • СУПЕРИОРЕН СТЕРЕО ЗВУК
  Вградените Bluetooth слушалки со моќни звучници од 13 мм ќе го зголемат басот за 43% што ќе обезбеди стабилна врска и чист квалитет на звукот. Додавање композитен дизајн на мембрана за вибрации за да се избегне изобличување на звукот. Бесплатно повикување и слушање музика и играње игри!
 • АВТОМАТСКО СПАРУВАЊЕ СО ЕДЕН ЧЕКОР
  „Pro“ Bluetooth слушалки со технологија за спарување со еден допир. Извадете ги Bluetooth слушалките од футролата за полнење, тие можат автоматски да се спарат со последниот поврзан уред повторно брзо.Novlistve-880788509328-Bluetooth-5.0-Wireless-Earbuds-fig-4
 • УДОБНО И СТАБИЛНО ЗА НОСЕЊЕ
  Создадовме база на податоци за искуството на илјадници луѓе за носење на нашите слушалки повеќе од 12 часа на ден. Луѓето со различни форми на уши велат дека нема да чувствуваат притисок дури и да го носат цел ден. Чувство за низок притисок за рационализиран дизајн на слушалки безжичен Bluetooth со 45 ° дизајн за во уво полесен и поудобен. Без болка во ушите, нека ги радуваат ушите цел ден!
 • ПРЕНОСНИК ЗА ДНЕВЕН ЖИВОТ
  Големината на кутијата за полнење е пренослива како клучот од автомобилот, тежи само 35 g. Создаден за ваша погодност за носење на безжичните слушалки наоколу и полнење насекаде.
 • Универзална компатибилност
  Слушалките можат да бидат компатибилни со повеќето музички плеери со Bluetooth, како што се iPhone, Samsung, PC и Mac, iPad, Android, IOS.

Novlistve-880788509328-Bluetooth-5.0-Wireless-Earbuds-fig-5

КАРАКТЕРИСТИКИ

 • УДОБНО И ЛЕСНО ЗА НОСЕЊЕ Создадовме база на податоци за искуството на илјадници луѓе за носење на нашите слушалки повеќе од 12 часа на ден. Луѓето со различни форми на уши велат дека нема да чувствуваат притисок дури и да го носат цел ден. Чувство за низок притисок за рационализиран дизајн на слушалки безжичен Bluetooth со 45 ° дизајн за во уво полесен и поудобен. Без болка во ушите, нека ги радуваат ушите цел ден!
 • АВТОМАТСКО СПАРУВАЊЕ СО ЕДЕН ЧЕКОР И УНИВЕРЗАЛНА КОМПАТИБИЛНОСТ „Pro“ Bluetooth слушалки со технологија за спарување со еден допир. Извадете ги Bluetooth слушалките од футролата за полнење, тие можат автоматски да се спарат со последниот поврзан уред повторно брзо. И, тој е компатибилен со повеќето музички плеери со Bluetooth, како што се iPhone, Samsung, компјутер и Mac, iPad, Android, IOS.
 • 36 ЧАСА НА ИГРА Со технологијата за заштеда на енергија и брзото полнење, на безжичните слушалки им треба само 1 час за целосно полнење. Безжичните Bluetooth слушалки работат 6 часа со едно полнење, до 30 часа со кутија за полнење. Кутијата за полнење може да се полни 5 пати.
 • СУПЕРИОРЕН СТЕРЕО ЗВУК Вградените Bluetooth слушалки со моќни звучници од 13 мм ќе го зголемат басот за 43% што ќе обезбеди стабилна врска и чист квалитет на звукот. Додавање композитен дизајн на мембрана за вибрации за да се избегне изобличување на звукот. Бесплатно повикување и слушање музика и играње игри!
 • ВОДООТПОРНА И ИНТЕЛИГЕНТНА КОНТРОЛА НА ДОПИР Со интелигентната контрола на допир, можете да репродуцирате и паузирате музика, да ја прилагодувате јачината на звукот, да прескокнувате песни, да одговарате и прекинувате повици и да го активирате Siri со само еден допир на безжичните Bluetooth слушалки. Изработен од висококвалитетен водоотпорен нано-облога, „i12“ може да изолира пот и дожд, да работи совршено во различни средини. Тоа ќе биде идеален избор за спортови на отворено и секојдневниот живот. Ајде да уживаме во висококвалитетна музика во секое време, каде било!

Најчесто поставувани прашања

Дали ви треба Novlistve Bluetooth 5.0 за безжични слушалки?

Не, не на тој начин. Жал ни е што ве разочаравме ако се надевавте дека слушалките Bluetooth 5.0 ќе имаат подобрен квалитет на звукот: Самиот квалитет на звукот не е подобрен со Bluetooth 5.0.

Како да знаете дали слушалките Novlistve Bluetooth се целосно наполнети?

Кога батеријата се полни, индикаторското светло ќе се запали. Светлото нема да се вклучи ниту една минута. Показното светло ќе се изгасне откако батеријата на слушалките ќе се наполни целосно, што трае околу 2-3 часа.

Што значи 5.0 во слушалките Novlistve?

Брзина: 5.0 патува двојно побрзо од 4.2. (има двојно поголем опсег) Опсег: 5.0 има опсег кој е четири пати поголем од 4.2, на околу 120 m кога нема пречки. Двојни врски: Уредот 5.0 може да поддржува две конекции, но уред 4.2 не може.

Дали треба да ги чувам слушалките Novlistve во случај додека се полни?

Затворете го капакот на кутијата за полнење откако ќе ги ставите слушалките внатре. LED диодата за батеријата во кутијата за полнење е црвена, жолта или зелена кога капакот е отворен за да ја покаже моменталната состојба на батеријата на слушалките. На слушалките им требаат околу два часа за целосно полнење.

Како да ја проверам батеријата на слушалките Novlistve?

Вашиот телефон со Android и уред со Bluetooth мора да бидат спарени и поврзани. 2. Стартувајте ја апликацијата Settings и изберете „Connect Devices“. Чекор 3: Допрете на „Bluetooth“ наместо на прекинувачот до него view комплетна листа на сите поврзани уреди и нивните нивоа на батерија.

Дали големината на слушалките Novlistve влијае на квалитетот на звукот?

Дијаметар на возачот – Големината на дијафрагмата во слушалките во голема мера влијае на квалитетот на звукот; колку е поголем дијаметарот на возачот, толку е вообичаено подобар квалитетот на звукот. Поголемиот дел од двигателите на слушалките имаат дијаметар од 13.5–15.4 mm, додека двигателите на каналот на телефонот имаат дијаметар од 8.8–12.5 mm.

Како да ги ресетирате безжичните слушалки Novlistve Bluetooth 5.0?

Отстранете ги слушалките од списокот со поврзани уреди на вашиот мобилен телефон. Исклучете го телефонот целосно откако ќе избришете нешто, а потоа вклучете го повторно. Ова го брише стекот Bluetooth во софтверот Bluetooth на телефонот. Повторно спарете ги телефонот и слушалките.

Како ги полните безжичните слушалки Novlistve?

Затворете го капакот на кутијата за полнење откако ќе ги ставите слушалките внатре. LED диодата за батеријата во кутијата за полнење е црвена, жолта или зелена кога капакот е отворен за да ја покаже моменталната состојба на батеријата на слушалките. На слушалките им требаат околу два часа за целосно полнење.

Колкав е опсегот на слушалките Novlistve Bluetooth?

Опсегот на поврзувањето Bluetooth® е приближно 30 стапки. Меѓутоа, во зависност од пречките (луѓе, метал, ѕидови, итн.) или електромагнетната средина, максималниот опсег на комуникација може да варира.

Може ли да ги наполнам моите слушалки Novlistve преку ноќ?

За да се спречи преполнување, литиумските батерии имаат вградена функција за автоматско исклучување што се активира кога ќе се достигне целосно полнење. Нивото на батеријата ќе треба да падне под одредено ниво, дури и додека е вклучено, за да почне да се полни уште еднаш.

Што се случува ако премногу ги наполните безжичните слушалки Novlistve?

Не, не е можно да се преполнат слушалките. Со кој било производ од литиум јони, ова не треба да биде проблем.

Колку време е потребно за полнење на слушалките Novlistve?

На слушалките им требаат околу два часа за целосно полнење. Ако батеријата е празна, можете да го продолжите нејзиниот животен век до еден час со полнење од 10 до 20 минути во кутијата за полнење.

Колку долго остануваат наполнети безжичните слушалки Novlistve?

AirPods и Galaxy Buds Pro, два популарни модели на безжични слушалки, нудат време за слушање од 5 до 6 часа со едно полнење. Полудневното траење на батеријата се смета дека е прилично добро за сегашниот пазар со оглед на додадените карактеристики и подобриот квалитет на звукот.

Која јачина треба да ја користам за слушалките Novlistve?

Експертите советуваат да се ограничат нивото на звук помеѓу 60 и 85 децибели за да се намали штетата што им се нанесува на вашите уши.

Остави коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена Задолжителните полиња се означени со *