ЛОГО ЗА NEWSKILL

NEWSKILL Vamana Professional RGB Gaming Soundbar

NEWSKILL-Vamana-Professional-RGB-Gaming-Soundbar-PRODUCT-IMG

ОДГОВОРVIEW

Карактеристики

 • Контрола на копче за јачина/напојување
 • Компактен за компјутер/лаптоп/мобилен за репродукција на музика
 • Задно светло во боја на виножито
 • Стерео звучен ефект
 • Добар бас за игри
 • Bluetooth
 • Четири режими за RGB ефект на осветлување (ТАНЦИРАЊЕ/ЗДИВ/РИТАМ/ФИКС)

спецификација

 • Големина на звучник: 2 инчи × 2
 • Излезна моќност (RMS): 3W×2
 • Фреквентен одзив: 150Hz-20KHz
 • Чувствителност: 750Mv±50Mv
 • SNR: ≥65dB
 • Bluetooth верзија: 4.2
 • Влезен интерфејс: 3.5 мм аудио приклучок
 • Набавка Voltage: USB 5V/1A
 • Големина на единицата: 400×75×67MM
 • Тежина: 720G

Инструкции за употреба

 • Напојување на звучникот
  Приклучете го Micro USB во USB-порта на вашиот компјутер или други уреди за да го напојувате.
 • Добијте аудио ресурс
  • Приклучете го приклучокот за аудио од 3.5 милиметри во приклучок на вашиот компјутер или други уреди за да го добиете аудио ресурсот.
  • Поврзете Bluetooth во мобилниот телефон за да ги добиете аудио ресурсите
 • Вклучување/исклучување на звучникот
  Вклучете/исклучете го копчето за да му дозволите на звучникот да има позадинско осветлување и зголемување/намалување на јачината на звукот.
 • Промена на режимот
  • Променете ги режимите на осветлување RGB
  • Променете го режимот (Bluetooth – AUX)

RGB осветлувањето има три режими со допир:

 • ТАНЦИРАЊЕ со 7 бои
 • ТАНЦИРАЊЕ со Rolling седум боја
 • ЗДИВ со 7 бои по ред
 • ПОПРАВИ во црвено/зелено/сино итн.

Безбедносни упатства

 • Чувајте го уредот подалеку од извори на топлина, директна сончева светлина, влажност, вода и какви било други течности.
 • Не ракувајте со уредот ако бил изложен на вода, влага или други течности за да спречите електричен удар, експлозија и/или повреда на себе и оштетување на уредот.
 • Исклучете го уредот секој пат кога не се планира да го користите подолг период.
 • Чувајте го подалеку од вибрации и механички стресови, кои можат да предизвикаат механичко оштетување на производот.
 • Во случај на механичко оштетување, не се обезбедуваат гаранции.
 • Не расклопувајте. Овој производ не содржи делови што имаат право на самодоволна поправка.
 • Не користете го уредот ако е паднат или оштетен на кој било начин. Чувајте го уредот подалеку од дофат на деца.
 • Овој производ не е играчка.
 • Не користете го уредот на прекумерни нивоа на јачина на звук, бидејќи може да дојде до оштетување на слухот.

Документи / ресурси

NEWSKILL Vamana Professional RGB Gaming Soundbar [pdf] Упатство за употреба
Звучна лента за професионално RGB игри, Vamana, звучна лента за професионално RGB игри, звучна лента за игри RGB, звучна лента за игри, звучна лента

Остави коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена Задолжителните полиња се означени со *