Прирачник за корисник за безбедност на Моторола за напојување

  1. Напојувањето е за употреба со опрема според IEC/EN/UL 62368-1.
  2. Напојувањето е за внатрешна употреба на суви места.
  3. Опремата треба да се поврзе со блискиот и лесно достапен штекер.
  4. Ако напојувањето е оштетено или е неисправно, не го поправајте или користете напојувањето.
  5. За повеќе детали, погледнете на https://www.motorolasolutions.com/en_xu/support/emeacompliance.html#phnnav_other-products

Баркод

Симболи за усогласеностMOTOROLA, MOTO, MOTOROLA SOLUTIONS и логото на Stylized M се заштитни знаци или регистрирани трговски марки на Motorola Trademark Holdings, LLC и се користат под лиценца. Сите други трговски марки се сопственост на нивните соодветни сопственици. © 2021 година Motorola Solutions, Inc. Сите права се задржани.

Печатени во

Документи / ресурси

Motorola Безбедносни инструкции за напојување [pdf] Упатство за употреба
Упатства за безбедност за напојување
Motorola Безбедносни инструкции за напојување [pdf] Упатство за употреба
Упатства за безбедност за напојување
Motorola Безбедносни инструкции за напојување [pdf] Инструкции
Упатства за безбедност за напојување

Остави коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена