Monster Clarity 101 Airlinks вистински безжични слушалки со Bluetooth

Спецификација на производ

Број на производ: Јасност на чудовиштата 101 Авионски врски
Единица за погон : 6mm подвижна калем
Верзија за Bluetooth: 5.0
Водоотпорен коефициент: IPX5
Аудио декодирање: SBC AAC
Перформанси за полнење на одделот за полнење: DC 5.0V
Издржливост: За 6 часа
Број на пати што одделот за полнење ги надополнува слушалките: Околу 4-ти
Време на полнење : Приближно 1 час за слушалки, 1.5 часа за кутија за полнење
Тежина : 58g

инструкции

Спарување на Bluetooth

 1. Извадете ги левите и десните слушалки истовремено
 2. Кога ќе ја слушнете пораката за „спарување“ (трепка синото индикаторско светло), вклучете го Bluetooth-уредот за да се поврзе и поврзете се со „Monster Clarity 101 Airlinks“
 3. Ако врската е успешна, ќе ја слушнете „поврзаната“ реплика (синиот индикатор трепка еднаш во 6 секунди)
 4. Режим на едно уво: нема потреба од повторно спарување

Ресетирај метод

 1. Прво, избришете го записот за поврзување Bluetooth на телефонот
 2. Извадете ги слушалките, притиснете ги двете страни истовремено 8 секунди, слушалките ќе звучат исклучено, повторно ќе има два сигнали и слушалките автоматски ќе ги исчистат сите информации за спарување.

инструкции

 1. Вклучување / исклучување: Извадете ја / вратете ја кутијата за полнење
 2. Прилагодете го нивото на јачина на звук: допрете го левото уво 2 пати (надолу) / десното уво 2 пати (горе)
 3. Префрли песни: Допрете и држете го левото уво 2 секунди (горе) / десното уво 2 секунди (долу)
 4. Репродукција / пауза, одговор / закачување: допрете го левото / десното уво еднаш
 5. Гласовен асистент (не за време на репродукција на музика): допрете го левото / десното уво двапати
 6. Одбијте го повикот: Долго притиснете го левото / десното уво 2 секунди за да го одбиете повикот

Упатство за употреба Monster Clarity 101 Airlines - Преземи [оптимизиран]
Упатство за употреба Monster Clarity 101 Airlines - превземи

Приклучи се на разговор

2 Коментари

 1. Го изгубив левото парче уво и врз основа на овие упатства, не можам да го спарам десното слушалче со ништо?
  Има ли некој работа наоколу?

 2. Левата слушалка нема да се спари и се чини дека е исклучена од десната. Се обидов да ги следам упатствата, но не успеав да ги ресетирам или поправам. Секоја помош би била ценета.

Остави коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена