МИСУРА - лого

Пиштол за масажа MISURA MB1Pro

ПРИРАЧНИК
&
Паметен режим

Пиштолот за масажа MB1Pro е опремен со рачен два режими и SMART режим.
Префрлете се помеѓу режимите со долго притискање на копчето за 5 секунди додека не трепкаат сите LED диоди.

  • Во рачниот режим, брзината се менува со постојано притискање на копчето кратко
  • Во SMART режимот, бројот на осветлени LED диоди не е важен, брзината се прилагодува автоматски според тоа колку ја туркате главата на уредот.

Документи / ресурси

Пиштол за масажа MISURA MB1Pro [pdf] Упатство за употреба
MB1Pro пиштол за масажа, MB1Pro, пиштол за масажа

Остави коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена Задолжителните полиња се означени со *