ГАРАНЦИИ:

Доживотна гаранција за надворешна завршница
25-годишна механичка гаранција
1-годишна ограничена електронска гаранција
Регистрирајте производ: http://www.milocks.com/registerproduct.php

MiProducts Corp.
Ла Пуенте, Калифорнија
П: 1-800-355-0157
П: 1-909-869-0552
П: 1-626-369-0370
Ф: 1-909-869-5663
M: info@miproductscorp.com

Информации за гаранцијата за MiLocks - Преземи [оптимизиран]
Информации за гаранцијата за MiLocks - превземи

Остави коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена Задолжителните полиња се означени со *