lowes 44868132 Упатство за дневна столица

lowes 44868132 Упатство за дневна столица

ПРЕД ИНСТАЛИРАЕ

 • Ве молиме најпрво наведете ги сите делови како подолу за да проверите дали некој дел недостасува и да го олесните склопувањето.
 • Внимавајте некои делови да бидат тешки и остри.
 • Ве молиме следете ги чекорите за склопување за да го инсталирате производот, ако најдете резервни делови оставени, не грижете се, левите резервни делови се подготвени за лоши доколку се појават.
 • Откако ќе ги затегнете сите ваши завртки на своето место, ние ќе го користиме нашиот клуч за целосно затегнување на своето место.
 • Ве молиме да не ги надминувате ограничувањата за носење на производот.
 • Повторно потврдете дека сите завртки, завртки и копчиња се прицврстени на секои 90 дена.
 • Задржете ги овие упатства за упатување во иднина

ПОТРЕБНИ АЛАТКИ

lowes 44868132 Дневна столица - ПОТРЕБНИ АЛАТИ

ДЕЛОВИ

ниски 44868132 Дневник - ДЕЛОВИ

СОБРАНИЕ

ниски 44868132 Дневник - СОБРАНИЕ

ниски 44868132 Дневна столица - ASSEMBLY 2

ниски 44868132 Дневна столица - ASSEMBLY 3

ТОПЛИ СОВЕТИ

икона за предупредувањеТопли совети: Ако имате било каков проблем со овој производ или нашата услуга, ве молиме не брзајте да пишувате негативни одговориview или повратни информации. Ве молиме добредојде да контактирате со нас веднаш, нашиот сервисен тим ќе одговори во рок од 24 часа, а ние ќе се обидеме максимално да ви помогнеме. Ви благодариме што ни дадовте шанса да го подобриме производот и нашата услуга.

ГРИА И ОДРУВАЕ

 • Не ставајте топли предмети директно на површината на мебелот.
 • Не чистете мебел со груби средства за чистење или лак.
 • За да добиете најдолг животен век на вашите производи во затворен простор, се препорачува минимизирање на изложеноста на директна сончева светлина.
 • Децата не треба да се качуваат или скокаат по мебелот.
 • Не пишувајте на мебел без бариера за да ја заштитите површината.
 • За да добиете најдолг животен век на вашите производи во затворен простор, избегнувајте продолжено и долготрајно изложување на директно сонце. Секогаш кога е можно покријте го производот.
 • Дамките може да се отстранат со благ раствор од сапун и гamp крпа.
 • Да се ​​чува подалеку од извори на палење.
 • Прашината и собирањето се излеваат со помош на чиста, необоена крпа без влакненца.

ИНФОРМАЦИИ ЗА ГАРАНЦИЈА ЗА ПРОИЗВОДОТ

Сите артикли може да се вратат од која било причина во рок од 30 дена од датумот на купување и ќе добијат целосна рефундација сè додека предметот е вратен во оригиналното пакување на производот и се вклучени сите додатоци од неговата оригинална пратка. Сите вратени ставки ќе добијат целосна рефундација назад на оригиналниот начин на плаќање. На сите вратени артикли ќе им се наплаќа такса за повторно складирање, 10 долари по парче.

Сите враќања мора да бидат испратени назад во нашиот Магацин на трошок на клиентот. Ако причината за враќање е резултат на наша грешка, тогаш ќе обезбедиме при-пејд етикета за испорака преку е-пошта. Кутиите за повратен превоз нема да бидат обезбедени од нас, и одговорноста на клиентот е да ги користи оригиналните кутии за испорака или да купи нови кутии.

Можеби ќе бидат потребни слики за некои враќања за да се осигура дека предметот не е оштетен пред да се врати. Вратите артикли не се сметаат за неоштетени додека не бидат примени од нас и не бидат потврдени како такви.

Сите штети на артиклите се одговорност на клиентот додека предметот не биде примен и не се потврди од нас како неоштетен.

икона за предупредувањеПРЕДУПРЕДУВАЊЕ

Продавачот и производителот нема да бидат одговорни за каква било лична повреда, материјална штета или загуба, кои произлегуваат од неправилно склопување, неправилна употреба, несоодветно одржување или занемарување на производот. Без разлика дали тоа е директно, индиректно или случајно.

Документи / ресурси

ниски 44868132 Дневна столица [pdf] Упатство за употреба
44868132, дневна столица, 44868132 дневна столица, стол

Остави коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена Задолжителните полиња се означени со *