ЛОГО АСТРО

Logitech A30 Astro Bluetooth слушалки

Logitech A30 Astro Bluetooth слушалки

СПЕЦИФИКАЦИИ НА

  • ДИМЕНЦИЈА: WXH
  • ГОЛЕМИНА НА КРВАРСТВОТО: 4.75 во x 9.25 ин
  • ГОЛЕМИНА НА ИСТРАЖУВАЊЕ: 4.5 во x 9 ин
  • ГОЛЕМИНА НА СВРТУВАЊЕ: 4.5 во x 4.5 ин

Logitech A30 Astro Bluetooth слушалки 1

Документи / ресурси

Logitech A30 Astro Bluetooth слушалки [pdf] Упатство за употреба
A30 Astro Bluetooth слушалки, Astro Bluetooth слушалки, Bluetooth слушалки

Остави коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена Задолжителните полиња се означени со *