ЛУРИЈА-ЛОГО

LLURIA CN4.8 LED лента отпорна на вода

LLURIA-CN4.8-Wate-rResistan-tLED-Strip-PRODUCT

УПОТРЕБА

  • Flex LED лента со добар квалитет на светлина.
  • Идеален за мали или украсни инсталации.
  • За внатрешна и надворешна употреба.

Енергетска ефикасност

LLURIA-CN4.8-Wate-rResistan-tLED-Strip-FIG-1

Технички податоци

LLURIA-CN4.8-Wate-rResistan-tLED-Strip-FIG-2

3 чекори на МекАдам

LLURIA-CN4.8-Wate-rResistan-tLED-Strip-FIG-3

CDL

LLURIA-CN4.8-Wate-rResistan-tLED-Strip-FIG-4

димензии

LLURIA-CN4.8-Wate-rResistan-tLED-Strip-FIG-5

Коло дијаграм

Почитувајте ги максималните должини за да избегнете падови волtage и варијации во интензитетот на светлината.

LLURIA-CN4.8-Wate-rResistan-tLED-Strip-FIG-6

Пресек на кабел

LLURIA-CN4.8-Wate-rResistan-tLED-Strip-FIG-7LLURIA-CN4.8-Wate-rResistan-tLED-Strip-FIG-8

ЛЕД за растојание – Проfile

Минимално растојание што треба да се остави на краевите, од двете страни, помеѓу LED лентата и проfile.

LLURIA-CN4.8-Wate-rResistan-tLED-Strip-FIG-9

Детали за склопување

Не виткајте ја LED лентата за да ги приспособите на остар радиус или агол, исечете ја за ознаката за сечење и заварете дел од кабелот за да направите вртење.

LLURIA-CN4.8-Wate-rResistan-tLED-Strip-FIG-10

Животно време 

Животниот век на нашите LED диоди е 50.000 часа на амбиентална температура од 23ºC и обезбедени со систем за дисипација на топлина. Се препорачуваат циклуси на исклучување за да се продолжи животниот век на LED диодите.

Вниманието 

  • За да се обезбеди век на траење на ЛЕР, потребно е да се постави на површина што ја расфрла топлината што ја создаваат.
  • Внимавајте при ракување со кабли за да избегнете оштетување на заварите.
  • ВолtagПренапоните може да предизвикаат штета.
  • Ако дифузорот се користи со дисипирачкиот проfile, може да има варијации во температурата на бојата.

Документи / ресурси

LLURIA CN4.8 LED лента отпорна на вода [pdf] Упатство за употреба
CN4.8, LED лента отпорна на вода, LED лента CN4.8 отпорна на вода, LED лента CN4.8, LED лента

Остави коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена Задолжителните полиња се означени со *