Кучеро

Bluetooth звучници, гласен пренослив звучник од 50 W со сабвуфери, време на репродукција од 30 часа, технологија за екс-бас

Bluetooth-Speakers-50W-Loud-Portable-Speaker-with-Subwoofers-30H-Playtime-Ex-bass-Technology-imgg

спецификации

 • ТЕХНОЛОГИЈА НА КОНЕКТИВНОСТ: Bluetooth
 • ТИП ЗВУЧНИК: отворен
 • Бренд: КуцХеро
 • ДИМЕНЗИИ НА ПРОИЗВОД: X x 14 4 7 инчи
 • Тежина на производот: 5 фунти
 • BLUETOOTH: 5.0

Вовед

Моќниот Bluetooth звучник произведува силен, остар бас, јасни високи тонови и фино дефинирани средни со која било јачина. Има два сабвуфера со висока чувствителност и два високотонци. Доволно е гласен за забави со средна големина и собири на отворено има излезна моќност до 50 W. Со притискање на копчето EX-BASS, можете да го почувствувате ритамот, да уживате во силен дополнителен бас и да ја зачините забавата. Вашиот лаптоп, телефон, таблет или други Bluetooth уреди ќе можат безжично да се поврзуваат еден со друг и ќе имаат опсег до 66 стапки благодарение на технологијата Bluetooth 5.0. Со вградениот микрофон, може да примате повици директно од звучникот. Преку аудио жица од 3.5 мм, може да репродуцира музика и од вашите десктоп компјутери, телевизори и други уреди што не се Bluetooth. Музиката може да се репродуцира до 30 часа со едно полнење, што е доволно за повеќето активности на отворено. Овие надворешни Bluetooth звучници можат да функционираат и како напојувачка банка и да обезбедат полнење во движење за уредите што се напојуваат со USB. Тие се одлични вamping подароци и за тинејџери и за возрасни.

Може да се спарат до 100 звучници. Едноставно е да се пополнат отворените површини како соби, гаражи, дворови и дворови со моќен добро избалансиран звук. Со поврзување на до 100 KUCCHERO преносни Bluetooth звучници заедно со бас, можете да создадете 360° HD стерео импресивен опкружувачки звук систем и да уживате во чист, синхронизиран звук каде и да е.

Како да се користи

Можете да го користите Bluetooth звучникот следејќи ги дадените чекори

 • Притиснете го копчето за напојување.
 • Звучникот е подготвен за спарување.
 • Кликнете на поставката на вашиот телефон.
 • Одете до достапниот уред.
 • Кликнете на името на говорникот.
 • Звучникот ќе се поврзе со вашиот телефон.
 • Сега можете лесно да играте што сакате да играте на вашиот телефон.

Најчесто поставувани прашања

Можете ли да наполните премногу Bluetooth звучник?
Бидејќи ќе престане да се полни кога батеријата е целосно наполнета, во ред е да се преполни.
 
Зошто мојот Bluetooth звучник не работи?
Ако вашите Bluetooth уреди не се поврзуваат, тие веројатно не се во режим на спарување или се надвор од опсегот. Обидете се да ги рестартирате уредите или телефонот или таблетот да ја „заборават“ врската доколку наидете на постојани проблеми со поврзувањето со Bluetooth.
 
Како да знам кога батеријата во мојот Bluetooth звучник е полна?
Ред LED светла на предниот дел од звучникот ќе се вклучат штом ќе се приклучат и ќе останат вклучени додека не заврши полнењето.
 
Дали е во ред секогаш да имате вклучен Bluetooth звучник?
Батеријата ќе се оштети дури и ако го оставите Bluetooth звучникот поврзан цел ден. Дури и кога батеријата е целосно наполнета, постојаното полнење на звучникот може да предизвика прегревање и експлозија на батеријата.
 
Колку долго трае целосно наполнетиот Bluetooth звучник?
The battery life of a Bluetooth speaker varies based on the exact model in issue and its manufacturer. On average, you can anticipate a speaker to function for between ten and twenty hours on a full charge.
 
Колку долго трае батеријата на Bluetooth звучник?
A portable speaker’s battery life typically lasts between 6 and 12 hours, however, some may go up to 24 hours.
 
Како можам да направам батеријата на мојот Bluetooth звучник да трае подолго?
Your best options are a portable battery pack and rapid charging capabilities. Shorter battery life can be compensated for by rapid charging. The fact that it can take a dead battery and resuscitate it for an appropriate length of time in a half-hour or less makes this function, which is not available on all speakers, really handy.
 
Дали може да се смени батеријата на Bluetooth звучникот?
Свртете го долниот дел на звучникот со Bluetooth надолу, извадете ја подлогата за заштита од лизгање, откријте ја одржуваната завртка, извадете ја и одвртете ја, а потоа загрејте ја батеријата на аудио матичната плоча со помош на рачка за лемење додека не падне. Конечно, залемете ги свежите жици и дополнителните приклучоци заедно.
 
Може ли мојот Bluetooth звучник да се користи додека се полни?
Да. Без да ја загрозите батеријата, можете да го користите вашиот Bluetooth звучник додека се полни. Кога го користите звучникот за прв пат, треба целосно да го наполните додека е исклучен за да можете да го проверите траењето на батеријата.
 
Дали треба да се вклучи звучник за да се полни?
Користењето на звучникот додека се полни може да предизвика да му треба подолго време да се заврши. Звучникот треба да се исклучи додека се полни, како што е советувано.
 

Видео

Остави коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена