логото на крамер

KRAMER KWC-MUSB ресивер за Micro-USB конектор

KRAMER KWC-MUSB ресивер за Micro-USB конектор

Инструкции за инсталација 

МОДЕЛИ:

  • KWC-MUSB ресивер за Micro-USB конектор
  • KWC-LTN ресивер за приклучок за молња

KRAMER KWC-MUSB ресивер за сл 1ПРЕДУПРЕДУВАЕ ЗА БЕЗБЕДНОСТ
Исклучете го уредот од напојувањето пред отворање и сервисирање

За најнови информации за нашите производи и листа на дистрибутери на Крамер, посетете ја нашата Web локација каде што може да се најдат ажурирања на овие упатства за инсталација.
Ние ги поздравуваме вашите прашања, коментари и повратни информации.
www.kramerAV.com
info@kramerel.com

KWC-MUSB ресивер за Micro-USB конектор и KWC-LTN ресивер за Lightning конектор

Честитки за купувањето на вашите ресивери за безжично полнење Kramer KWC-MUSB и KWC-LTN. Можете да ги користите ресиверите со производите на Kramer Wireless Charging (KWC).

ЗАБЕЛЕШКА: Овие ресивери се користат за мобилни уреди кои НЕМААТ вграден приемник за безжично полнење.
Мобилните уреди со вграден безжичен ресивер, усогласен со стандардот Qi, може да се постават директно на местото за полнење.

KRAMER KWC-MUSB ресивер за Micro-USB конектор сл 2

Користење на безжичен полнач

За да ги користите ресиверите Крамер:

  1. Поврзете го вашиот мобилен уред или со KWC-MUSB ресивер за Micro-USB конектор или со KWC-LTN ресивер за Lightning конектор, по потреба.
  2. Поставете го мобилниот уред со приложениот приемник средишен на местото за полнење (правилната страна свртена кон местото за полнење, видете Слика 3) додека не се наполни целосно.

ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ:

  1. Можете да полните само еден мобилен уред преку местото за полнење во исто време.
  2. Кога полните мобилен уред, не ставајте метални или магнетни предмети над ресиверот.
  3. Полнењето мобилен уред со помош на ресиверот во близина на пејсмејкери, слушни помагала или слични медицински електронски уреди може да ја попречи функцијата на овие уреди.
  4. Проверете дали ресиверите се користат во ладна и добро проветрена средина и подалеку од запаливи и експлозивни предмети.
  5. Избегнувајте користење на ресиверите при екстремни температури или висока влажност.

спецификации

ПОРТ: KWC-MUSB: микро USB приемник

KWC-LTN: молња приемник

LED индикатори: ВКЛУЧЕНО (сино)
ЕФИКАСНОСТ НА ПОЛНЕЊЕ: 70%
МОЌНОСТ НА ПОЛНЕЊЕ: 5V DC, 700 mA Макс
СТАНДАРД: Qi
УСОГЛАСЕНО СО РЕГУЛАТОРИТЕ СО БЕЗБЕДНОСТ: CE, FCC
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: 0 ° до + 40 ° C (32 ° до 104 ° F)
ТЕМПЕРАТУРА НА СКЛАДИРАЕ: -40 ° до + 70 ° C (-40 ° до 158 ° F)
ВЛИДНОСТ: 10% до 90%, RHL-кондензатор
ДИМЕНЗИИ: 3.7cm x 5cm x 0.85cm (17.2 "x 7.2" x 1.7 ") Ш, Д, В
ТЕЖИНА: Нето: 0.012 kg (0.03lb) Бруто: 0.032kg (0.07lb)
БОИ: KWC-MUSB: светло сино

KWC-LTN: светло зелено

Спецификациите се предмет на промена без најава на www.kramerav.com

ГАРАНЦИЈА

KRAMER KWC-MUSB ресивер за Micro-USB конектор сл 3KRAMER KWC-MUSB ресивер за Micro-USB конектор сл 4KRAMER KWC-MUSB ресивер за Micro-USB конектор сл 5

Документи / ресурси

KRAMER KWC-MUSB ресивер за Micro-USB конектор [pdf] Упатство за употреба
KWC-MUSB, KWC-LTN, ресивер за Micro-USB конектор

Остави коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена Задолжителните полиња се означени со *