Упатство за употреба на Kmart Locker
Кмарт шкафче

Упатства за склопување

Заден панелx4
Упатства за склопување
Странична плочаx2
Упатства за склопување
Влезна вратаx1
Упатства за склопување
Горен панелx1
Упатства за склопување
Shelfx4
Упатства за склопување
Долна плочаx1
Упатства за склопување
Заден зракx1
Упатства за склопување
Преден зракx1
Упатства за склопување
Ix4
Упатства за склопување
Jx1
Упатства за склопување
Kx1
Упатства за склопување
Lx16
Упатства за склопување
Nx2
Упатства за склопување
Мх6
Упатства за склопување
Окс1
Упатства за склопување
Px1
Упатства за склопување

Упатства за склопување
Упатства за склопување
Упатства за склопување
Упатства за склопување
Упатства за склопување
Упатства за склопување
Упатства за склопување
Упатства за склопување
Упатства за склопување
Упатства за склопување

УПАТСТВА ЗА ГРИА

Уверете се дека ги имате сите делови пред да ги склопите. Ставете го целиот дел на мека површина како што е тепих при склопување. Избришете го со меко суво или гamp крпа. Да се ​​чува подалеку од вода и директна сончева светлина. За внатрешна и домашна употреба. Редовно проверувајте ги и затегнувајте ги сите делови.

Упатства за склопување

ПРЕДУПРЕДУВАЕ:
Не стојте и не седнувајте на уредот. Не потпирајте се на производот. Не влечете го производот. Користете само на рамна површина. Не користете додека сите завртки, завртки и копчиња не се цврсто прицврстени. Овој производ содржи мали делови и остри точки, чувајте ги подалеку од деца и бебиња. Потребно е собирање за возрасни. Непочитувањето на овие предупредувања може да доведе до сериозни повреди.
Максимална тежина на товарење: 10 кг секоја полица.

Силно се препорачува овој производ трајно да се прицврсти на ѕидот. Ве молиме побарајте стручен совет ако се сомневате каков уред за прицврстување да користите.
Редовно проверувајте дали сидрата се одржуваат безбедно.
ВНИМАНИЕ: за ваша безбедност при прицврстување на прицврстувачите на сидро, обрнете внимание на следново:
Проверете ги електричните жици или водоводот внатре во ѕидот пред да дупчите какви било дупки
(ако не сте сигурни, ве молиме побарајте стручен совет од квалификуван трговец).

 

Документи / ресурси

Кмарт шкафче [pdf] Упатство за употреба
Kmart, 42942931, Шкафче

Остави коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена Задолжителните полиња се означени со *