JOYO JF-300 Green Legend Overdrive

Во текотview

JF-300 Green Legend Overdrive

спецификации

Внесете Импеданса: 1M
Излез Импеданса: 10K
Тековна струја: 10mA
Моќност: DC 9V адаптер
Димензија: 73 (Л) *43 (Ш) *50 (В) мм
Тежина 220 g

www.joyoaudio.com
JOYO TECHNOLOGY CO.,LTD

JOYO-Logo.png

Документи / ресурси

JOYO JF-300 Green Legend Overdrive [pdf] Упатство за употреба
JF-300 Green Legend Overdrive, JF-300, Green Legend Overdrive

Остави коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена Задолжителните полиња се означени со *