Упатство за употреба на иден хор на JOYO JF-300
Идниот рефрен JOYO JF-300

Производот завршиview

Производот завршиview

спецификации

  • Внесете Импеданса: 1M
  • Излез Импеданса: 1K
  • Тековна струја: 22mA
  • Моќност: DC 9V адаптер
  • Димензија: 73 (L) * 43 (W) * 50 (H) mm
  • Тежина: 220 ги

JOYO TECHNOLOGY CO.,LTD
www.joyoaudio.com
https://www.JOYOaudio.co.uk

логото

Документи / ресурси

Идниот рефрен JOYO JF-300 [pdf] Упатство за употреба
JF-300 Future Chorus, JF-300, Future Chorus

Остави коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена Задолжителните полиња се означени со *