Пренослив водоотпорен звучник JBL GO 3 

ШТО Е ВО КУБИЈАТА

Спарување на Bluetooth


Игра

ПОПОЛНУВАЕ

ПРОДОЛROУВАЕ НА ВЕТЕРПРОЈОВ IP67

SPEC TECH

Трансдуцерот 43 x 47 mm /1.5 инчи
излезна моќност 4.2 WRMS
Опсег на фреквенција: 110 Hz -20 kHz
Сигнал до бучава сооднос >85d8
Батерија тип Li-ion полимер 2.7 Wh
Време на полнење на батеријата: 2.5 часа (5 V = 1 А)
музика време на игра: до 5 часа (зависи од нивото на јачината на звукот и аудио содржината)
Верзија за Bluetooth®: 5.1
Bluetooth® проfile: A2DP 1.3, AVRCP 1.6
Bluetooth® фреквентен опсег на предавателот: 2400 MHz- 2483.5 MHz
Bluetooth® моќност на предавателот >8 dBm (EIRP)
Bluetooth® предавател модулација GFSK, rr/4 DQPSK, 8DPSK
димензии (W x H x D) 87.5 x 75 x 41.3 mm/3.4×2.7 x1.6 инчи
Тежина 0.209 кг / 0.46 кг

За да го заштитите животниот век на батеријата, целосно полнете барем еднаш на секои 3 месеци. Траењето на батеријата ќе се разликува поради моделот на употреба и условите на животната средина.
Не изложувајте го JBL Go 3 на течности без да го отстраните кабелскиот приклучок. Не изложувајте го JBL Go 3 на вода додека се полни. Тоа може да резултира со трајно оштетување на звучникот или изворот на енергија. По истурање течност, не полнете го звучникот додека не е целосно сув и чист. Полнењето кога е влажно може да го оштети вашиот звучник. Кога користите надворешен адаптер, излезниот волtage/ струјата на надворешниот адаптер не треба да надминува SV /3A.
Зборот и логоата Bluetooth® се регистрирани трговски марки во сопственост на Bluetooth SIG, Inc. и секоја употреба на такви ознаки од страна на HARMAN International Industries, Incorporated е под лиценца. Другите трговски марки и трговски имиња се оние на нивните сопственици.www.harman.com/ru
тел. + 7-800-700-0467
Bc

Документи / ресурси

Пренослив водоотпорен звучник JBL GO 3 [pdf] Упатство за употреба
Пренослив водоотпорен звучник GO 3, GO 3, Преносен водоотпорен звучник, Водоотпорен звучник, Звучник

Референци

Остави коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена Задолжителните полиња се означени со *