Како да го ресетирате Boombox

Во режимот за вклучување, притиснете и задржете ги копчињата „Volume +“ и „Play“ истовремено повеќе од 3 секунди -> Единицата ќе се исклучи сама по себе. Сега единицата е ресетирана на фабричкото стандардно.

Приклучи се на разговор

6 Коментари

 1. Здраво го ажурирав jbl boombox 2 во апликацијата jbl звукот беше многу лош басот беше слаб како можам да се вратам на стариот стандард само што беше ажуриран беше лош звукот дали ќе беше на истиот стар ????
  Ola eu atualizei a jbl boombox 2 no aplicativo jbl o som ficou muito ruim os graves ficou baixo como eu posso volta no antigo padrão apenas foi atualizado ficou ruim o som Gostaria Fica no antigo mesmo ????

  1. Јас исто така ажурирав и звукот беше глупост JBL треба да испрати ажурирање за да се поправи оваа грешка што е можно поскоро со добра квалитетна опрема, но ова ажурирање беше глупост звукот
   Eu tbm atualizei e ficou uma porcaria o som a JBL deveria mandar uma atualização para corrigir esse erro o mais breve possível equipamento de boa qualidade porém esse atualização ficou uma porcaria o som

 2. Regretалам и за ажурирањето на 0.4.4.0, басот беше слаб, звучеше ужасно. Контактирајте ја поддршката на JBL и не можете да направите ништо

 3. Дали некој знае како да го отстрани ова ажурирање од boombox 2 ова ново ажурирање беше премногу ниско
  Alguem sabe como faço para tira essa atualização da boombox 2 essa nova atualização ficou muito baixa

 4. Го купив boombox 2 со надеж дека ќе добијам квалитетна пренослива кутија, но по ажурирањето на софтверот беше ѓубре. Не е можно да не го поправат!
  Компреи boombox 2 на esperança de ter uma caixa portátil de qualidade mas após a atualização do software ficou um lixo. Не може да биде конзерватор!

Остави коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена Задолжителните полиња се означени со *