Ѕиден полнач со 3 порти INSIGNIA NS-PW1X1A2C22W3

СОДРИНА ЗА ПАКЕТ

 • Полнач за напојување
 • Водич за брзо поставување

КАРАКТЕРИСТИКИ

 • 112-watt total output to charge three devices at once
 • 100-watt total output with dual USB-C ports Power Delivery quickly charges your devices
 • 12-watt standard USB-A port charges your device at the same time · Foldable plug easily ts in a pocket or purse
 • Rated for international use with a power input of 100­240 V Before using your new product, please read these instructions to prevent any damage.

КОМПАТИБИЛНОСТ

 • Работи со лаптопи, таблети, паметни телефони, рачни конзоли и други USB-C уреди
 • USB-C ports: до 100 W
 • USB-A port: до 12 W

КОРИСТЕЊЕ НА ВАШИОТ ПОЛНАЧ

 1. Поврзете USB-C кабел со полначот, а потоа приклучете го во уредот што сакате да го наполните.
 2. Извлечете ги лопатките на приклучокот за преклопување и приклучете го полначот во стандарден ѕиден штекер.

ИНФОРМАЦИИ ЗА БЕЗБЕДНОСТ

ПРОЧИТАЈТЕ ГИ СИТЕ УПАТСТВА ПРЕД КОРИСТЕЕ

 • ОВОЈ ПРОИЗВОД НЕ Е ВОЛTAGЕ КОНВЕРТЕР. Користете го овој полнач само ако штекерот за струја јамtage е во опсег од волуменот на вашиот уредtagд. Користењето на овој полнач со некомпатибилен уред и штекер може да резултира со ризик од пожар, електричен удар, повреда на лица или оштетување на уредот.
 • Секогаш прво прикачете го полначот на приклучокот на уредот, а потоа вметнете го адаптерот во штекерот.
 • Не изложувајте го полначот на високи температури или влажни средини.
 • Не ставајте ги производите во оган и не потопувајте ги во течност.
 • Не расклопувајте го производот.
 • Избегнувајте надворешни шокови.
 • Производот малку ќе се загрее при полнење и празнење. Ова е нормално.
 • Не ракувајте со полначот со влажни раце.
 • Да се ​​чува вон дофат на деца.
 • Само во затворена употреба.
 • Апарат од класа II на заштита.

СПЕЦИФИКАЦИИ НА

Input: ~100-240 V, 50/60 Hz, 3.0 А.
излез:
Еден USB-C port: 100 W, 5 V/3 A, 9 V/3 A, 15 V/3 A, 20 V/5 A
Two USB-C ports: 30 W+65 W or 45 W+45 W (dynamic adjustment)
УСБ влез: 12 W (5 V/2.4 A)
димензии: 3.4 × 2.3 × 1.2 инчи (86.5 × 59.5 × 30.8 mm)
Тежина: 8.4 oz. (238 g) (само полнач)

Правни одредби

FCC претпазливост
Промените или модификациите кои не се изречно одобрени од страната одговорна за усогласеност, може да го поништат овластувањето на корисникот да работи со опремата.
Изјава на FCC
This equipment has been tested and found to comply with the limits for a class B digital device, pursuant to part 15 of the FCC Rules.
Овие граници се дизајнирани да обезбедат разумна заштита од штетно мешање во станбена инсталација. Оваа опрема генерира, користи и може да зрачи енергија со радиофреквенција и, доколку не е инсталирана и употребена во согласност со упатствата, може да предизвика штетни пречки во радио комуникациите.
Сепак, нема гаранција дека нема да се појават пречки во одредена инсталација. Ако оваа опрема навистина предизвика штетни пречки на радио или
телевизиски прием, кој може да се одреди со исклучување и вклучување на опремата, корисникот се охрабрува да се обиде да ги поправи пречките со еден или повеќе
од следниве мерки:

 • Преориентирајте ја или преместете ја антената за прием.
 • Зголемете ја поделбата помеѓу опремата и приемникот.
 • Поврзете ја опремата во штекер на коло различно од оној на кој е поврзан приемникот.
 • Консултирајте се со продавачот или искусен радио / ТВ техничар за помош.

Овој уред е во согласност со дел 15 од Правилата на FCC.
Operation is subject to the following two conditions: (1) This device may not cause harmful interference, and (2) this device must accept any interference
примени, вклучително и мешање што може да предизвика непосакувано работење.
Изјава за ICES
МОANЕ ICES-003 (B) / NMB-003 (B)

ЕДНА ГОДИНА ОГРАНИЧЕНА ГАРАНЦИЈА
Посетете www.insigniaproducts.com за детали.

ИНСИГНИЈА ЗА КОНТАКТ:
За услуги на клиенти, јавете се на 1-877-467-4289 (САД и Канада)
www.insigniaproducts.com

INSIGNIA е заштитен знак на Best Buy и нејзините поврзани компании
Дистрибуиран од страна на Best Buy Purchasing, LLC 7601 Penn Ave South, Ричфилд, МН 55423 САД
© 2022 Најдобра Купување. Сите права се задржани.

 

Документи / ресурси

Ѕиден полнач со 3 порти INSIGNIA NS-PW1X1A2C22W3 [pdf] Упатство за употреба
NS-PW3X1A1C2W22, 3-Port Wall Charger, Wall Charger, NS-PW3X1A1C2W22, Charger

Остави коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена