Упатство за употреба imperii Bluetooth тастатура за iPad mini 1/2/3

Imperii Case Bluetooth тастатура за iPad mini 1/2/3

содржина

 • Bluetooth- тастатура
 • USB-мини USB кабел за полнење
 • Упатство за корисникот

Технички карактеристики

 • Bluetooth: 3.0
 • Максимално растојание: 10 метри
 • Систем за модулација: GFSK
 • Voltagд: 3.0 - 5.0V
 • Работна струја: <5.0 mA
 • Струја на мирување: 2.5 mA,
 • Струја на „мирување“: <200А
 • Струја на полнење:> 100mA
 • Време во „мирување“: до 60 дена

Imperii Case Bluetooth тастатура за iPad mini 1/2/3

карактеристики

 • Blualooth тастатура 3.0
 • Наменето за iPad Mini 112/3
 • Поддршка за удобно користење на вашиот iPad
 • Литиумска батерија на полнење до 55 часа употреба
 • Лесен со тивки клучеви
 • Режим на заштеда на енергија
 • Време на полнење: 4-5 часа
 • Капацитет на батеријата: 160mA
 • Време на употреба: до 55 дена
 • Оптимална температура: -10 ″ C- +55 ″ C

Синхронизација

 • Само на тастатурата и видете дека сијаличката за Bluetooth трепка 5 секунди, а потоа ќе се исклучи
 • Притиснете го копчето „поврзете“. Тастатурата веќе ќе биде подготвена за синхронизација
 • Отворете ги поставките на вашиот iPad

Imperii Case Bluetooth тастатура за iPad mini 1/2/3

 • Во менито Поставки, овозможете Bluetooth. Веднаш, вашиот iPad ќе започне да бара Bluetooth уреди во рамките на својот опсег.

Imperii Case Bluetooth тастатура за iPad mini 1/2/3

 • Изберете го уредот Bluetooth откако ќе го пронајдете

Imperii Case Bluetooth тастатура за iPad mini 1/2/3

 • Вметнете го кодот за синхронизација во тастатурата со Bluetooth

Imperii Case Bluetooth тастатура за iPad mini 1/2/3

 • Откако ќе се синхронизираат обајцата, светлото на тастатурата ќе биде вклучено додека не се исклучи тастатурата

Imperii Case Bluetooth тастатура за iPad mini 1/2/3

Полнење на батеријата

 • Кога батеријата е слаба, LED индикаторот трепка за да ве предупреди.
 • Поврзете го Mini USB со тастатурата и USB конекторот со вашиот компјутер
 • Redе се вклучи црвено светло што покажува дека се полни. Штом обвинението „заврши“, ќе престане.

Режим на заштеда на енергија

 • • Тастатурата ќе влезе во режим на „мирување“ кога е неактивна 15 минути, тогаш индикаторското светло ќе се исклучи.
 • За да го извлечете од овој режим, притиснете кое било копче и ват 3 секунди.

Предупредувања за безбедност

 • Не отворајте или работете во оваа тастатура.
 • Не ставајте тешки предмети на тастатурата.
 • Не ставајте ii во микробранова печка.
 • Да се ​​чува подалеку од вода, масло или други течности или агресивни хемикалии.

чистење

 • Избришете со сува крпа
 • Не користете груби хемикалии или растворувачи

Можни проблеми

 • (А) Не се синхронизира.
  • Проверете дали е вклучено.
  • Осигурете се дека двата уреди се на помалку од 10 метри.
  • Осигурете се дека батеријата е наполнета.
  • Осигурете се дека вашиот iPad Bluetooth е активиран.
 • (Б) Не се наплаќа.
  • Проверете дали кабелот е правилно поврзан.
  • Осигурете се дека USB конекторот на вашиот компјутер има електрична струја.

Специјални карактери

 1. За да користите специјални знаци, притиснете на Клучен клуч и отколку на знак клуч ти сакаш.

FCC

• Овој производ е во согласност со тогашните прописи на FCC

Ограничена гаранција

HisОвој производ е загарантиран 2 години од датумот на купување.
✓ Гаранцијата е ефективна бидејќи деловната фактура е соодветно пополнета и запечатена порамнување.
✓ Доколку има некој проблем со производот, корисникот треба да не контактира во адресата: sat@imperiieleclronics.com. Откако ќе ги добиете, сомнежите, инцидентите и проблемите ќе бидат решени по е-пошта. Доколку тоа не е можно и проблемот продолжи, гаранцијата ќе се процесира во согласност со важечкиот закон.
✓ Гаранцијата се продолжува за две години, упатувајќи само на 10 дефекти во производството
✓ Експедицијата до најблискиот сервисен центар или нашата централна канцеларија да се направи при-пејд. Предметот мора
пристигнуваат добро спакувани и со сите нејзини компоненти.
✓ Не преземајте никаква одговорност за штети што произлегуваат од злоупотреба на производот
✓ Гаранцијата не се применува во следниве случаи:

 1. Ако не сте го следеле правилно овој прирачник
 2. Ако производот бил тampуништен
 3. Ако е оштетено од неправилна употреба
 4. Ако дефектите се појавиле како резултат на прекини на електричната енергија

ПРОИЗВОД __________________________________
МОДЕЛ ____________________________________
СЕРИЈА ____________________________________

 

ТЕХНИЧКА УСЛУГА

Посетете ја страницата:  http://imperiielectronics.com/index.php?controller=contact

Imperii Case Bluetooth тастатура за iPad mini 1/2/3

 

Упатство за употреба за тастатура Bluetooth imperii за iPad mini 1/2/3 - Преземи [оптимизиран]
Упатство за употреба за тастатура Bluetooth imperii за iPad mini 1/2/3 - превземи
Упатство за употреба за тастатура Bluetooth imperii за iPad mini 1/2/3 - PDF на OCR

Остави коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена Задолжителните полиња се означени со *