Лого на ХОМЕДИКАHOMEDICS SP 180J EU2 Масажер за тело со безжичен двоцевче на полнењеБезжичен
ДВОБОВЕНИ
МАСАЖЕР НА ТЕЛО СО ПОЛНУВАЊЕ
3 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА
SP-180J-EU2

КАРАКТЕРИСТИКИ НА ПРОИЗВОДОТ

 1. Напојување – вклучување/исклучување на масажа
 2. Пристаниште за полнење
 3. Ремени што се вадат

HOMEDICS SP 180J EU2 Масажер за тело на полнење со безжичен двојно буре - Сл

УПАТСТВО ЗА УПОТРЕБА:

 1. Вашиот уред треба да пристигне со целосно полнење. Кога треба да ја наполните единицата за чистење, приклучете го адаптерот во приклучокот на уредот и приклучете го другиот крај во штекер од 100-240V. Копчето за вклучување q ќе свети црвено при полнење и ќе се смени во зелено откако ќе се наполни целосно. Уредот треба да се полни по 5 часа на полнење. Целосното полнење ќе трае до 2 часа.
  Исклучете го апаратот од струја и оставете да се излади пред чистење. Чистете само со мека, малку гamp сунѓер
  Никогаш не дозволувајте вода или други течности да дојдат во контакт со апаратот. Не потопувајте во течност за чистење.
  Никогаш не користете абразивни средства за чистење, четки, лак за стакло/мебел, разредувач за боја итн за чистење.
  Забелешка: Производот треба да се полни само со помош на испорачаниот адаптер (SAW06C-050-1000GB). Адаптерот мора да се извади од штекерот кога не се користи. Излезен адаптер за полнење voltage од 5Vdc и 1A не смее да се надмине. Складирање Ставете го апаратот во неговата кеса или на безбедно, суво, ладно место. Избегнувајте контакт со остри рабови или зашилени предмети кои може да ја исечат или продупчат површината на ткаенината. За да избегнете кршење, НЕ завиткувајте го кабелот за напојување околу апаратот. НЕ закачувајте го уредот за кабелот.
 2. Овој масажер е разновиден и може да се користи за вратот, рамената, грбот, нозете, рацете и стапалата (сл. 1-3). За употреба на вратот, рамената или грбот, закачете ги прилагодливите ремени на краевите на уредот (слика 4) и користете ги ремените за да го држите масажерот во саканата област. Дизајнот со двојни буриња му овозможува на масажерот да се навива нагоре и надолу, релаксирајќи ги мускулите на вашето тело и ублажувајќи ја болката додека се тркала.
 3. За да го активирате дејството на масажата, кратко притиснете го копчето за вклучување (сл. 5) и брановите на вибрации ќе започнат на најниската поставка. Притиснете 2 секунди до среден интензитет и притиснете 2 секунди повторно за да го доживеете највисокиот интензитет. За да го исклучите уредот, кратко притиснете и исклучете го.
 4. Кога не го користите, чувајте го вашиот безжичен масажер со две буриња во неговата пригодна торба за складирање со врвки за влечење.

чистење

Исклучете го апаратот од струја и оставете го да се излади пред да го исчистите. Чистете само со мека, малку гamp сунѓер
Никогаш не дозволувајте вода или други течности да дојдат во контакт со апаратот. Не потопувајте во течност за чистење.
Никогаш не користете абразивни средства за чистење, четки, лак за стакло/мебел, разредувач за боја итн за чистење.

Складирање

Ставете го апаратот во неговата кеса или на безбедно, суво, ладно место. Избегнувајте контакт со остри рабови или зашилени предмети кои може да ја исечат или продупчат површината на ткаенината. За да избегнете кршење, НЕ завиткувајте го кабелот за напојување околу апаратот. НЕ закачувајте го уредот за кабелот.

СЕ СИМБОЛСимбол на Велика Британија CA
Брендови на ФКА ДОО
Производител и увозник од Велика Британија: FKA Brands Ltd, Somerhill Business Park,
Тонбриџ, Кент TN11 0GP, Велика Британија
Увозник на ЕУ: FKA Brands Ltd, 29 Earlsfort Terrace, Даблин 2, Ирска
Поддршка за корисници: +44(0) 1732 378557 |
support@homedics.co.uk
IB-SP180JEU2-0521-02
HOMEDICS SP 180J EU2 Масажер за тело на полнење со безжичен двоцевче - икона Регистрирајте го вашиот производ денес на www.homedics.co.uk/product-registration

Документи / ресурси

HOMEDICS SP-180J-EU2 безжичен двобарел масажер за тело на полнење [pdf] Упатство за употреба
SP-180J-EU2 SP-180J-EU2 бежичен двобарел масажер за тело, SP-XNUMXJ-EUXNUMX, безжичен двобарел масажер за тело, масажер за тело со два буре, масажер за тело на полнење, масажер за тело, масажер

Остави коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена Задолжителните полиња се означени со *