Лого на HomedepotОграничена гаранција на производителот

LP2218 отпорен на живот

Овој производ има ограничена гаранција да нема дефекти во материјалите и изработката во период од една година од датумот на купување. Оваа гаранција не покрива случајни штети, неразумна или неправилна употреба, нормално абење и кинење, губење на употреба или последователни штети.
За информации за нашата продолжена тригодишна понуда за гаранција на одредени производи, дополнителни информации за гаранцијата или за да разговарате за побарувањето, ве молиме контактирајте го нашиот тим за услуги на клиентите на 866-435-8665 (од понеделник до петок) од 8 до 5 часот по EST.
Ве молиме посетете ја homedepot.com/lifeproof или јавете се на --1 866 435 8665- да поставите нарачка.Лого на Homedepot

Документи / ресурси

Homedepot LP2218 Lifeproof [pdf] Упатство за употреба
LP2218 отпорен на живот

Референци

Остави коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена