Документ

Хавит

havit SMART26 26 копчиња Bluetooth подлога за броеви

havit-SMART26-Keys-Bluetooth-Number-Pad - Копирај

Карактеристики на производот:havit-SMART26-Keys-Bluetooth-Number-Pad-1

 1. Безжична технологија
 2. Проширен распоред на нумеричка тастатура со 26 копчиња
 3. Содржи „=,““(,““),“лесно за внесување формула
 4. Содржи копчиња Esc, Tab, Backspace и Delete
 5. Содржи копче за кратенка за отворање на калкулаторот
 6. Три валутни симболи ($, €, ¥) со комбинации на копчиња Fn
 7. Конструкција на клуч за подигнување со ножици
 8. Ултра тенок компактен дизајн, лесен за носење
 9. Вградена II-јонска батерија, која се полни

Системски побарувања:

Windows XP/Vista / 7 / 8 / 10, Mac OS 10.10 или понова верзија, Android 4.41 или понова верзија

Пакет Содржина:

 1. Нумеричка тастатура
 2. Микро USB кабел за полнење
 3. Quick Start Водич

Полнење на уредот:

 1. Оваа тастатура се вградува во II-јонска батерија што се полни. Наполнете го пред првата употреба.
 2. Наполнете ја тастатурата кога индикаторот за статус трепка во горниот лев агол.
 3. Поврзете ја тастатурата со компјутерот или полначот со испорачаниот Micro USB кабел за полнење за да ја наполните тастатурата.
 4. време на полнење havit-SMART26-Keys-Bluetooth-Number-Pad-5 2 часа

Инсталација:

 1. Притиснете го прекинувачот за напојување на Вклучено.
 2. Во исто време, притиснете и задржете Fn+Delete 5 секунди. индикаторот за режим на поврзување влегува во состојба на трепкање, а тастатурата влегува во состојба на спарување.
 3. Отворете го пребарувањето на уредот со кој треба да се поврзете, пронајдете и изберете Безжична нумеричка тастатура.
  Почекајте малку додека врската не заврши.

Описи на комбинации на копчиња Fn:

Со истовремено притискање на копчето Fn и друго копче, можете да внесете три валутни симболи ($, €,¥).havit-SMART26-Keys-Bluetooth-Number-Pad-4

Режим на спиење:

Ако тастатурата не работи во рок од 60 минути, таа автоматски влегува во режим на мирување.
Притиснете кое било копче и почекајте 3~5 секунди за да се разбуди тастатурата.
Забелешка:

 1. Функцијата прекинувач со копчиња Numlock може да се користи само во системот Windows. Не за уреди со IOS и Mac OS.
 2. Оваа тастатура го прифаќа ANSI US стандардот, некои функции се невалидни според распоредот ISO и јапонскиот распоред.
 3. Во системите IOS и Mac OS, следниве копчиња не работат: калкулатор, дом, i, PgUp, <-, ➔, крај, .J,, PgDn, Вметни, бришење,$,€,¥, итн.
 4. Во системот Андроид, следниве копчиња не работат: калкулатор, вметнете, бришете, $, €, ¥, итн.

Овој уред е во согласност со Дел 15 од Правилата на FCC. Операцијата е предмет на следниве два услови: (1) овој уред може да не предизвика штетни пречки и (2) овој уред мора да прифати какво било примено мешање, вклучително и мешање што може да предизвика непосакувана работа
ЗАБЕЛЕШКА: Оваа опрема е тестирана и утврдена дека е во согласност со ограничувањата за дигитален уред од класа Б, согласно Дел 15 од Правилата на FCC. Овие ограничувања се дизајнирани да обезбедат разумна заштита од штетни пречки во станбена инсталација. Оваа опрема генерира, користи и може да зрачи радиофреквентна енергија и, доколку не е инсталирана и искористена во согласност со упатствата, може да предизвика штетни пречки на радио комуникациите. Сепак, не постои гаранција за тоа
мешање нема да се случи во одредена инсталација.
Ако оваа опрема навистина предизвика штетни пречки во радио или телевизиски прием, што може да се утврди со исклучување и вклучување на опремата, корисникот се охрабрува да се обиде да го поправи мешањето со една или повеќе од следниве мерки:

 • Преориентирајте ја или преместете ја антената за прием.
 • Зголемете ја поделбата помеѓу опремата и приемникот.
 • Поврзете ја опремата во штекер на коло различно од оној на кој е поврзан приемникот.
 • Консултирајте се со продавачот или искусен радио / ТВ техничар за помош.

Предупредување: промените или модификациите кои не се изрично одобрени од страната одговорна за усогласеноста може да го поништат овластувањето на корисникот да работи со опремата

 

Документи / ресурси

havit SMART26 26 копчиња Bluetooth подлога за броеви [pdf] Упатство за употреба
SMART26, 2A5B8-SMART26, 2A5B8SMART26, SMART26 26 копчиња Bluetooth нумеричка подлога, 26 копчиња Bluetooth нумеричка подлога

Остави коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена