FUFU GAGA LJY-KF390020-01 Шведска маса во јадење иamp; Kitchen Storage Instruction Manual

Безбедносни мерки на претпазливост

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЈА!

Ве молиме прочитајте го целото упатство пред да започнете со склопување и/или користење на овој производ. темелно следете го упатството и чувајте го за понатамошно упатување.

ИЗБЕГНЕТЕ ГРЕБАЊА!

Со цел да се избегне гребење, овој мебел треба да се состави на мек слој - може да биде килим.

ПОДОБРИ ЕФИКАСНОСТА!

Обидете се да најдете партнер за инсталирање со вас, што може да ја забрза ефикасноста на инсталацијата и да го скрати времето.

ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ ПРОТИВ СУРТУВАЊЕ!

Превртениот мебел може да предизвика сериозни или фатални повреди на здроби. За да спречите превртување, задолжително користете го ѕидниот додаток, доколку не е вклучен со овој производ. Ве молиме купете го ѕидниот додаток кој одговара на вашиот ѕид. Ако не сте сигурни, побарајте стручен совет. Ве молиме внимателно прочитајте го и следете го секој чекор од упатствата.

ВАЖНО

It is important that any product which is assembled using any kind of screw is re-tightened 2 weeks after assembly ,and once every 3 months – in order to assure stability through-out the lifespan of the product.
For regular maintenance and cleaning of the product, for the frame, please use a rag dipped in neutral detergent to fully wipe it, and then dry it with a clearing. For glass materials, wipe with a rag dampзаврши со средство за чистење водени стакла, а потоа исушете го со сува крпа. Не користете електричен шрафцигер и не употребувајте премногу сила при монтажата, бидејќи плочата лесно се крши.

алатки

 

Делови
Експлодира View

Упатства за склопување
Гаранција

ТВРДИ ЗА ГАРАНЦИЈА
 • Има 30 дена гаранција за скршен мебел или било какви други проблеми кои не функционираат како што треба. Гаранцијата ќе започне од датумот на купување што мора да биде потврдена со доказ за купување.
 • Пред да поднесете барање, можеби ќе можеме да одговориме на вашето прашање, едноставно јавете ни се. Ве молиме оставете го бројот на вашата нарачка за купување, заедно со некои детали за проблемот, доколку сакате дел за замена. Ќе договориме во рок од 48 часа. Ако нема залиха, ќе ви одговориме со датум за испорака.
 • Производот мора да се користи во согласност со дадените упатства. Од здравствени причини.
 • Од други причини, доколку мебелот треба да се врати, мора да се исчисти и исуши и да се оперира во рок од 30 дена од приемот.

Вид на барање за гаранција

 • Непочитувањето на упатствата за мебел ќе ја поништи гаранцијата. Внимание ве молам.
 • Не вклучува оштетување за време на инсталацијата, но вклучува оштетување при транспорт.
Опсег на одговорност
 • Нема да сноси никаква одговорност за злоупотреба или оштетување од корисникот и/или губење на делови за време на монтажата на мебелот.
 • По користењето, оштетувањата и гребаниците на мебелот не се покриени со гаранцијата.

Гаранцијата се однесува на сите купени во нас и ги покрива следните области

 • Делови за листови: 1 месец од датумот на купување.
 • Електрични делови: 1 месец од датумот на купување.
ПРИЈАВИ

СЕ ПРОМЕНИЛ И ТРЕБА ДА ВИ ГО ВРАТИ ПРЕДМЕТОТ?

ВЕ МОЛИМЕ СЛЕДЕТЕ ГИ ПОДОЛНИТЕ УПАТСТВА:

 • Ако сте купиле и едноставно сте се предомислиле, следете ги упатствата на продавачот за враќање.

ДЕФЕКТИВНИ ПРЕДМЕТИ

 • Ако вашиот предмет е неисправен на кој било начин, т.е. не работи, но не можете да идентификувате зошто, во прв случај, ве молиме консултирајте се со нашиот дел ЧПП на feedbackstation@163.com бидејќи може да има едноставно решение за проблемот.

ОШТЕТЕНИ ПРЕДМЕТИ

 • If you receive an order with obvious shipping damage from the retailer, then we suggest the delivery is refused. If the delivery has been accepted and then shipping damage is found, please follow the specific instructions advised by the retailer. In all circumstances please save all packaging material and paperwork for the order. Please be aware that if you dispose of packaging material or attempt to return the merchandise without contacting the fulfiller, you jeopardies your chances of making a claim, and you may not receive a credit for the return.

 

Прочитајте повеќе за овој прирачник и преземете PDF:

Документи / ресурси

FUFU GAGA LJY-KF390020-01 Buffet in the Dining & Kitchen Storage [pdf] Упатство за употреба
LJY-KF390020-01, Buffet in the Dining Kitchen Storage, Dining Kitchen Storage, Buffet Kitchen Storage, Kitchen Storage, Buffet

Остави коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена Задолжителните полиња се означени со *