Најчесто поставувани прашања B0B6ZSMMCF Лажна безбедност Лажна камера

СОВЕТИ

  1. Користете и лажна и вистинска камера за да постигнете рамнотежа помеѓу цената и безбедноста.
  2. Изберете висококвалитетна батерија за да спречите пониски батерии, истекување течност и оштетување на куќиштето на батеријата;
  3. Кога ја заменувате батеријата, избегнувајте ерозија од дожд и влага за да го одржите животниот век на куќиштето на батеријата;
  4. Ве молиме фрлете ги правилно искористените батерии за да ја заштитите нашата околина.

Лажна безбедност Лажни прашања и одговори на камерата

П: Како треба да ја инсталирам оваа лажна безбедносна камера?
A: 1.Притиснете ги двете точки за контакт на задната страна на сферата или Сендвич на предната и задната страна на топката со два прста.
2. Завртете ја сферата хоризонтално на аголот што го прикажува сликата.
3.Извлечете ја сферата.
4.Држете ја топката, а потоа завртете ја десната рака како што покажува сликата.
5. Малку одвојте ги двете хемисфери за да избегнете кршење на жиците. 0
6.Затворете ја кутијата за батерии
П: Што е вклучено?
A: 2 x виртуелна купола камери (црна), 8 x завртки, 2 налепници за предупредување за видео надзор, 2 АА батерии (не се вклучени).
П: Дали се водоотпорни?
A: IP65 водоотпорен. Совршен за внатрешна и надворешна употреба
П: Дали можам да го прилагодам аголот на лажната камера директно со рака?
A: Ротација од 360 степени.
П: Дали оваа лажна камера може да издржи топлина, ветер и снег?
A: Работен температурен опсег на лажната камера: -40℉~140℉/ -40℃~60℃
П: Дали оваа светлина трепка како вистинска камера или не?
A: Трепка црвена LED диода која трепка во интервали од 3 секунди
П: Од каков материјал е направена нејзината школка?
A: Куќиштето на лажната камера е направено од пластичен материјал и изгледа како вистинска камера.
П: Каков тип на батерија треба да се инсталира оваа кукла камера?
A: Се напојува со 2 AA батерии, не се вклучени.
П: Колку долго можат да издржат батериите?
A: Ако користите 2 парчиња батерија од 2500 mAh, LED светлото може да светне околу 3 месеци.
П: Дали овие доаѓаат со кабел за полнење?
A: НЕ, не доаѓаат со кабли за полнење.
П: Како да добиете услуга за клиенти?
A: Услуга за клиенти: Ве молиме контактирајте го нашето поштенско сандаче за услуга по продажба: support@bnt-store.com

Документи / ресурси

Најчесто поставувани прашања B0B6ZSMMCF Лажна безбедност Лажна камера [pdf] Упатство за употреба
B0B6ZSMMCF, B0B6ZPTLFK, B09QGLR15V, B08HHZ6X7P, B0BHSM9G39, B0B6ZSMMCF Лажна безбедносна Лажна камера, B0B6ZSMMCF, Лажна безбедносна Лажна камера, Безбедносна лажна камера, Лажна камера, камера

Референци

Остави коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена Задолжителните полиња се означени со *