КОМАНД-ПРИСТАП-ЛОГО

КОМАНДЕН ПРИСТАП „DL20“ Јамки на вратата

КОМАНД-ПРИСТАП-DL20-Врати-Пелки-ПРОИЗВОД

Упатства за монтирање

  1. Лоцирајте ја централната линија на јамката на вратата на долната страна на куќиштето на излезниот уред 4" од подлогата на рамката и 1" од лицето на вратата
  2. Лоцирајте ја централната линија на јамката на вратата за лицето на рамката 2" надолу од работ на уредот за излез
  3. Дупчете пилот-дупки (дупчалка бр. 24) за да ја монтирате основата и дупка од 5/8" за жичен канал.
  4. Монтирајте ја основата користејќи #10 SMS.
  5. Навојте електрични жици низ јамката на вратата.
  6. Инсталирајте капаци со #8 завртки за SMS

ЗАБЕЛЕШКИ:
Максимални електрични жици: 7 ea. 18 awg, 10 ea. 22 awg флексибилен канал за јамка на вратата може да се сече на терен

КОМАНД-ПРИСТАП-DL20-Пелки-врати-СЛИКА-1

Димензии на основата на јамката на вратата

КОМАНД-ПРИСТАП-DL20-Пелки-врати-СЛИКА-2

Документи / ресурси

КОМАНДЕН ПРИСТАП „DL20“ Јамки на вратата [pdf] Упатство за употреба
DL20, јамки за врата, врата, јамки

Остави коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена