Clemas Co Ltd TP5147 Упатство за употреба на Fiorentini Wheelie Litter Vacuum

Clemas Co Ltd TP5147 Упатство за употреба на Fiorentini Wheelie Litter Vacuum

Е-пошта: [заштитена по е-пошта]
Web: www.clemas.co.uk

АСПИРОТО

Clemas Co Ltd TP5147 Fiorentini Wheelie Litter Vacuum User Manual - Product OverviewClemas Co Ltd TP5147 Fiorentini Wheelie Litter Vacuum User Manual - Product OverviewClemas Co Ltd TP5147 Fiorentini Wheelie Litter Vacuum User Manual - Product OverviewClemas Co Ltd TP5147 Fiorentini Wheelie Litter Vacuum User Manual - Product OverviewClemas Co Ltd TP5147 Fiorentini Wheelie Litter Vacuum User Manual - Product Overview

Clemas Co Ltd TP5147 Fiorentini Wheelie Litter Vacuum User Manual - Aspirotto LogoClemas Co Ltd TP5147 Fiorentini Wheelie Litter Vacuum User Manual - Aspirotto Logo

Clemas Co Ltd TP5147 Fiorentini Wheelie Litter Vacuum User Manual - Fiorentini Logo

Сериски бр. ____________________

Датум на испорака ____________________

Дистрибуирано од:
ИНГ. O. FIORENTINI SpA
„НАЈДОБРИТЕ ВО ПОД МАШИНИ“
ФИЛИЈАЛИ: 20132 МИЛАНО Факс. 02/2592779
Виа Палманова 211/а
тел. 02/27207783 – 2564810 00012 Guidonia Montecelio (ROMA)
Факс. (0774)353419 – 353314
Via Ponte Corvo 20 тел. (0774)357184 – 353015
СТАБИЛИМЕНТО: 50033 ПИЈАНКАЛДОЛИ (ФИ)
Факс. 055/817144 Via Piancaldoli 1896 Тел. 055/8173610

Документи / ресурси

Clemas Co Ltd TP5147 Fiorentini Wheelie вакуум за отпадоци [pdf] Упатство за употреба
TP5147 Fiorentini Wheelie вакуум за отпадоци, TP5147, Fiorentini Wheelie вакуум за отпадоци

Референци

Остави коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена