Упатство за употреба со инфрацрвен термометар за чело ULINE H-8862

H-8862 ИНФРАЦРВЕН ТЕРМОМЕТАР НА ЧЕТО 1-800-295-5510 ULINE.COM ДЕЛОВИ НА КОНТРОЛНИОТ ТАБЕЛ # ОПИС 1 Сонда 2 Копче за почеток 3 Копче за режим на чело/Режим на објект 4 Копче за вклучување/напојување 5 Копче за вклучување/исклучување Копче XNUMX Капак за батерија БАЗБЕДНО прочитајте ги сите инструкции користење на овој производ. Инфрацрвениот термометар на челото ја мери основната телесна температура, што е температурата на виталните органи на телото. …

Упатство за употреба ULINE инфрацрвен термометар за чело H-8862

ULINE инфрацрвен термометар за чело H-8862 Упатство за употреба OVERVIEW БЕЗБЕДНОСТ НА КОНТРОЛИ ЗАБЕЛЕШКА: Темелно прочитајте ги сите упатства пред да го користите овој производ. Инфрацрвениот термометар на челото ја мери основната телесна температура, што е температурата на виталните органи на телото. (Види слика 1) Тој е специјално дизајниран за безбедна употреба на челото. Ја мери температурата на телото со…

Упатство за употреба на ULINE H-2549 Sanitaire Upright Vacuum

H-2549 SANITAIRE® UPRIGHT VACUUM 1-800-295-5510 uline.com БЕЗБЕДНОСНА ЗАБЕЛЕШКА: Кога користите електричен апарат, секогаш треба да се следат основните мерки на претпазливост, вклучувајќи го следново: ПРОЧИТАЈТЕ ГИ СИТЕ ИНСТРУКЦИИ ПРЕД ДА ЈА КОРИСТЕТЕ ОВАА правосмукалка. ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ! За да го намалите ризикот од пожар, електричен удар или повреда: Не користете го на отворено или на влажни површини. Не оставајте правосмукалка без надзор…

ULINE S-17128 Siphon Drum Pump Упатство за употреба

ULINE S-17128 Упатство за употреба на барабана пумпа за сифон Упатства за склопување # ОПИС Количина. 1 капа за проветрување 1 2 рачка 1 3 мевчиња 1 4 штипки за складирање 1 5 цевка за испуштање 1 6 цевка за вшмукување 1 Општа безбедност ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ! Одговорност на корисникот е да работи со пумпата во согласност со правилата на OSHA за издавање…

ULINE H-7883 Автоматско упатство за употреба на диспензерот за хартиена крпа

ULINE H-7883 Автоматски диспензер за хартиена крпа Упатство за корисник Потребни алатки Електрична вежба 1/4 Bit Бич со пилинг Филипс Шрафцигер Лента Ниво на мерка ДЕЛОВИ Диспензерот x 1 Диспензерот Клуч x 1 Завртка x 4 Сидро x 4 D-Cell батерија x 4 МОНТИРАЕ ЗАБЕЛЕШКА: висина е 48 од подот до дното на диспензерот. ЗАБЕЛЕШКА: Осигурајте се дека…

ULINE H-8093 Ohaus SF40A скала Водич за инсталирање

H-8093 Ohaus SF40A Scale Printer H-8093 OHAUS SF40A® SCALE PRINTER 1-800-295-5510 uline.com Para Español, vea páginas 12-22. Pour le français, consulter les страници 23-33. ГОТОВОVIEW НА КОНТРОЛИ КОНТРОЛИ КОНТРОЛЕН ПАНЕЛ 1 2 3 ВРСКИ 5 4 КОНТРОЛИ И ВРСКИ # ОПИС 1 Вклучено/исклучено Прекинувач 2 Пилот Лamp Индикатор за состојба 3 Контролен панел 4 Моќност…

ULINE H-5947 Водич за инсталирање на клупа за кабриолет

ULINE H-5947 Конвертибилна клупа за инсталација uline.com ДЕЛОВИ БЕЗБЕДНОСТ Ниво на подлога: Соберете ја масата на рамно ниво. Регрутирајте пријатели и семејство: Собранието трае два способни возрасни околу еден час за да заврши. ВНИМАНИЕ! Непочитувањето на овие предупредувања може да резултира со сериозна повреда или материјална штета и ќе ја поништи гаранцијата. За да обезбедите безбедност, не обидувајте се…

ULINE H-6651 Упатство за инсталирање на електрична машина за миење под притисок за лесни задачи

ULINE H-6651 Електрична машина за миење под притисок за лесни задачи Упатство за инсталација uline.com ДЕЛОВИ СОБРАНИЕ 1. Држете го држачот за пиштол на страна. (Видете слика 1) 2. Прицврстете го на место и зашрафете го фиоката за млазници. (Видете слика 2) 3. Завртете ја куката за долниот кабел десно или лево за лесно отстранување на кабелот за напојување. (Видете слика 3) 4. Прикачете црево под висок притисок…

ULINE H-3956 Royal Lightweight вакуумски упатство за употреба

ULINE H-3956 Royal Lightweight вакуум Упатство за употреба uline.com БЕЗБЕДНОСТ ВНИМАНИЕ! Овој производ содржи хемикалии познати на државата Калифорнија дека предизвикуваат рак, вродени дефекти или репродуктивна штета. Измијте ги рацете по употреба. ВНИМАНИЕ! За да се намали ризикот од пожар, електричен удар или повреда: Целосно склопете правосмукалка пред да работите Сервисирањето треба да го направи Uline…

ULINE S-21780 Дигитален водич за електронска табла со резултати

S-21780, S-21781 DIGI-DAY® ЕЛЕКТРОНСКА ПЛАТКА ЗА ПРЕДМЕТ 1-800-295-5510 uline.com НАДVIEW НА КОНТРОЛИ Дигитален приказ Индикатор за загуба на енергија Индикатор за загуба на енергија Во случај на загуба на енергија, дисплејот ќе се затемни, но сепак ќе го држи во меморија бројот на денови и време. Кога ќе се врати напојувањето, ќе има LED индикатор и екранот ќе продолжи со нормално…