Упатства за употреба, инструкции и водичи за производите на MIKO 3.

Упатство за употреба на единицата за автоматска обработка на податоци MIKO 3 EMK301

MIKO 3 EMK301 Единица за автоматска обработка на податоци Со користење на Miko 3, се согласувате со условите и политиките што се наоѓаат на miko.ai/terms, вклучувајќи ја и Политиката за приватност на Miko. Внимание – Производ кој работи со електрична енергија: Како и кај сите електрични производи, треба да се почитуваат мерки на претпазливост при ракување и употреба за да се спречи електричен удар. Внимание - Батеријата треба да се полни само…