упатство за употреба imperii Слушалки за нараквици и нараквици

imperii Пак Слушалки и нараквица производ завршиview Полнење на батеријата Поврзете го полначот во ѕидниот штекер. Подигнете го капакот на конекторот за товарот и поврзете го полначот во штекерот. Кога батеријата е целосно наполнета, индикаторското светло ќе светне зелено. Вклучи ги исклучувам слушалките За да ги вклучите слушалките, притиснете го…

Упатство за употреба imperii Bluetooth тастатура за iPad mini 1/2/3

кутија за тастатура imperii за iPad mini 1/2/3 Упатство за корисникот Содржина Bluetooth- Тастатура USB-Mini USB кабел за полнење Упатство за корисникот Технички спецификации Bluetooth: 3.0 Максимална оддалеченост: 10 метри Систем за модулација: GFSK Voltage: 3.0 – 5.0V Работна струја: <5.0 mA „Стендбај“ струја: 2.5 mA , „Sleep“ струја: <200A Струја на полнење: >100mA Време во „standby“: до 60 ...

упатство за употреба imperii Bluetooth тастатура за iPad mini 1/2/3

imperii Bluetooth тастатура за iPad mini 1/2/3 Прирачник за корисник Содржина Bluetooth- Тастатура USB-Mini USB кабел за полнење Упатство за корисникот Технички спецификации Bluetooth: 3.0 Максимална оддалеченост: 10 метри Систем за модулација: GFSK Voltage: 3.0 – 5.0V Работна струја: <5.0 mA „Standby“ струја: 2.5 mA , „Sleep“ струја: <200A Струја на полнење: >100mA Време во „standby“: до 60 дена…

Прирачник за употреба за тастатура Bluetooth за iPad 2/3/4

кутија за тастатура imperii за iPad 2/3/4 Упатство за корисникот Содржина Bluetooth- Тастатура USB-Mini USB кабел за полнење Упатство за корисникот Технички спецификации Bluetooth: 3.0 Максимална оддалеченост: 10 метри Систем за модулација: GFSK Voltage: 3.0 – 5.0V Работна струја: <5.0 mA Струја во мирување: 2.5 mA Струја „Sleep“: <200 A Струја на полнење: > 100mA Време во „standby“: до 60 ...

упатство за употреба imperii Bluetooth тастатура за iPad 2/3/4 воздух

imperii Bluetooth тастатура за iPad 2/3/4 air Упатство за корисникот Содржина Bluetooth тастатура USB-Mini USB кабел за полнење Упатство за корисникот Технички спецификации: Bluetooth: 3.0 Максимална оддалеченост: 10 метри Систем за модулација: GFSK Voltage: 3.0 – 5.0V Работна струја: <5.0 mA Струја „Standby“: 2.5 mA „Sleep“ струја: <200 A Струја на полнење: >100mA Време во „standby“: до 60 дена…

прирачник за безжичен полнач за автомобили imperii и автоматски упатства за индукција

imperii Безжичен полнач за автомобили и автоматска индукција Ви благодариме за изборот и користењето на нашиот безжичен полнач за автомобили и автоматска индукција. Ве молиме внимателно прочитајте ги упатствата за употреба и мерки на претпазливост пред употреба. Монтирање на уреди Функција-инструкција на производот Автоматско препознавање на гест со индукција, нема потреба рачно да го менувате држачот на телефонот, Лесен за ракување со една рака; Вграден предавател за безжично полнење…

упатство за употреба безжичен полнач за електрична енергија imperii 10000mAh

Imperii 10000mAh безжичен полнач Power Bank Прирачник за инструкции за безжичен полнач Прирачник за Power Bank за безжичен полнач Ви благодариме што го користевте овој производ од нашата компанија. Пред да го користите производот, ве молиме прочитајте го упатството внимателно за да го направите правилно. Се извинуваме за непријатностите предизвикани од каква било грешка при печатењето или преводот на овој прирачник. Општи информации Ова…

imperii Упатство за брз безжичен полнач

Imperii Fast Wireless Charger Instruction Прирачник за употреба Ви благодариме што не избравте! Ова е безжичен полнач на паметен телефон кој ви овозможува лесно да уживате во забавата на дигиталните производи. Ве молиме внимателно прочитајте го упатството пред да го користите производот и чувајте го правилно за да го проверите режимот на склопување Ве молиме инсталирајте ја основата пред да го користите производот. На…

упатство за употреба безжична подлога за полнење imperii

Imperii Безжична подлога за полнење Честитки за купувањето! Нашата подлога за безжично полнење ќе го полни вашиот уред безжично додека работите. Ве молиме прочитајте го упатството за употреба пред употреба и чувајте го за идна референца. Спецификација Влез: DC 5V/1.5-2A Конверзија: >70% Излез: 5W Конверзија: <70% Калеми: Растојание за едно полнење: <5mm Поврзете се со извор на енергија Полначот на ...

прирачник за упатства за безжично полнење на бамбус

Imperii Bamboo Wireless Charging Dock Упатство за употреба Чекори за употреба Поврзете го USB MICRO кабелот помеѓу полначот и адаптерот за напојување, приклучете го напојувањето на адаптерот за напојување (бело светло за 2 секунди) Светло во мирување без индикаторско светло (Заштедете енергија и животна средина.) Уреди за прием компатибилни со QI поставен на лансирана белешка во зоната на полнење) полнач QI по приемот на уредот е ...