Инструкции за пиштол за масажа HOMEDICS PGM-1000-GB Pro Physio

HOMEDICS PGM-1000-GB Pro Physio Massage Gun PRODUCT FEATURES The HoMedics Pro Massager is a cordless reciprocating massage device that penetrates deep into your muscle layers to relieve aching and stiff muscles, helping you feel relaxed, recharged, perfect for after sport or physical activity. INSTRUCTIONS FOR USE  Screw the desired massage head into the socket on …

HoMEDiCS MCS-950HJ-GB 2-во-1 Шиатсу масажа перница и безжичен масажер за тело со упатство за смирувачка топлина

HoMEDiCS MCS-950HJ-GB 2-In-1 Shiatsu Massage Cushion and Cordless Body Massager with Soothing Heat PRODUCT FEATURES: INSTRUCTIONS FOR USE: Remove the adapter from the small white box and plug into the input jack located on the side of the cushion. Plug the unit into a standard 220-240V power supply. Attach the cushion to most chairs for …

Упатство за упатство за овлажнител за целосно удобност на HoMEDiCS UHE-CM180

HoMEDiCS UHE-CM180 Total Comfort Humidifier IMPORTANT SAFETY INSTRUCTIONS WHEN USING ELECTRICAL PRODUCTS, BASIC SAFETY PRECAUTIONS SHOULD ALWAYS BE FOLLOWED, INCLUDING THE FOLLOWING: READ ALL INSTRUCTIONS BEFORE USING. DANGER – TO REDUCE THE RISK OF ELECTRIC SHOCK: Always place humidifier on a firm, flat surface. A waterproof mat or pad is recommended for use under the …

Упатство за употреба HoMEDiCS AP-P60 Total Clean за пренослив прочистувач на воздух

HoMEDiCS AP-P60 Total Clean Преносен прочистувач на воздух ВАЖНИ БЕЗБЕДНОСНИ УПАТСТВА: ПРИ КОРИСТЕЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНИ ПРОИЗВОДИ, ОСОБЕНО КОГА СЕ ПРИСУТНИ ДЕЦА, ОСНОВНИТЕ БЕЗБЕДНОСНИ МЕРКИ ЗА СЕКОГАШ ТРЕБА ДА СЕ БИДЕ ВО СЕКОГАШ: ОПАСНОСТ: ЗА НАМАЛУВАЊЕ НА РИЗИКОТ ОД ЕЛЕКТРИЧЕН УДАР: Секогаш исклучувајте го прочистувачот на воздух од штекерот веднаш по употребата и…

HomeDICS TH-SPTF2000-GB Truheat Rechargeable Shiatsu Pillow Instruction

HomeDICS TH-SPTF2000-GB Упатство за перница за полнење Truheat за полнење на шиатсу www.homedics.co.uk/product-registration КАРАКТЕРИСТИКИ НА ПРОИЗВОДОТ: УПАТСТВА ЗА УПОТРЕБА: Начин на полнење Поврзете го кабелот за напојување на адаптерот за струја со кабелот за напојување на масажерот. Приклучете го адаптерот во штекер од 220-240 V. За целосно полнење потребни се приближно 3 часа. Копчето за вклучување на далечинскиот управувач ќе почека три секунди и потоа ќе трепка…

HOMEDICS UHE-WM130 Total Comfort Deluxe ултразвучен овлажнител за топла и ладна магла Инструкции

HOMEDICS UHE-WM130 Total Comfort Deluxe Ultrasonic овлажнител Топла и ладна магла ВАЖНИ БЕЗБЕДНОСНИ УПАТСТВА ПРИ КОРИСТЕЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНИ ПРОИЗВОДИ, ОСНОВНИ БЕЗБЕДНОСНИ МЕРКИ ТРЕБА ДА ГО СЛЕДЕТЕ СЕКОГАШ СЛЕДНОТО: ОПАСНОСТ – ЗА НАМАЛУВАЊЕ НА РИЗИКОТ ОД ЕЛЕКТРИЧЕН УДАР: Секогаш ставајте овлажнител на цврста, рамна површина. Водоотпорна подлога или подлога…

HomeDICS ST-DRIFT го редефинира корисничкиот прирачник за пасивно здравје Drift

HomeDICS ST-DRIFT го редефинира Passive Wellness Drift ВАЖНИ БЕЗБЕДНОСНИ УПАТСТВА ПРИ КОРИСТЕЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНИ ПРОИЗВОДИ, ОСОБЕНО КОГА СЕ ПРИСУТНИ ДЕЦА, ОСНОВНИТЕ БЕЗБЕДНОСНИ МЕРКИ ТРЕБА ДА ГО ИМААТ СЕКОГАШ СЛЕДНОТО: ОПАСНОСТ – ЗА НАМАЛИ РИЗИК ОД ЕЛЕКТРИЧЕН УДАР: Секогаш исклучувајте го апаратот од штекерот веднаш по употребата и пред…

Прирачник за упатства за HoMEDiCS ST300 Drift Sandscape

ПРИРАЧНИК ЗА УПАТСТВО ЗА SANDSCAPE И ИНФОРМАЦИИ ЗА ГАРАНЦИЈА 1-ГОДИНА ОГРАНИЧЕНА ГАРАНЦИЈА ВЕ МОЛИМЕ ОДВОЈТЕ МОМЕНТ СЕГА РЕГИСТРИРАЈТЕ ГО ВАШИОТ ПРОИЗВОД НА: www.homedics.com/register Вашето вредно мислење за овој производ ќе ни помогне да ги создадеме производите што ќе ги сакате во иднина. IB-SANDTABLE L-02337, REV 1 ВАЖНИ БЕЗБЕДНОСНИ УПАТСТВА ПРИ КОРИСТЕЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНИ ПРОИЗВОДИ, ОСОБЕНО КОГА СЕ ПРИСУТНИ ДЕЦА, ОСНОВНА БЕЗБЕДНОСТ…

Прирачник за упатства за масажер за тело со безжичен двобарел HoMEDICS SP-180J

HoMEDICS SP-180J безжичен масажер за тело со две буре, упатство за употреба ВАЖНИ БЕЗБЕДНОСНИ УПАТСТВА ПРИ КОРИСТЕЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНИ ПРОИЗВОДИ, ОСОБЕНО КОГА СЕ ПРИСУТНИ ДЕЦАТА, ОСНОВНИ БЕЗБЕДНОСНИ МЕРКИ ЗА СЕКОГАШ, КОГА ТРЕБА ДА БИДАМ СЕКОГАШ. ОПАСНОСТ – ЗА НАМАЛУВАЊЕ НА РИЗИКОТ ОД ЕЛЕКТРИЧЕН УДАР: СЕКОГАШ исклучувајте го овој апарат од штекерот веднаш по употребата…

HOMEDICS Упатство за упатство за бесконтактен инфрацрвен термометар за тело

Упатство за употреба со бесконтактен инфрацрвен термометар HTD8816C TE-350-EU 2 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА ПРЕДГОВОР Упатството за работа со инфрацрвен термометар има намера да ги обезбеди потребните информации за правилно функционирање на моделот на термометар. Само режимот на телото беше реviewед и заверен од овластеното тело. Општо познавање на инфрацрвениот термометар и разбирање на карактеристиките и функциите…