Упатство за употреба COMFIER CF-6302GN Shiatsu масажер за вратот и рамената со топлина

Откријте како да го користите CF-6302GN Shiatsu масажерот за вратот и рамената со топлина од Comfier. Овој пренослив масажер со 8 ротирачки јазли и ремени за раце нуди релаксирачко и подмладувачко искуство. Дознајте повеќе за неговите карактеристики, технички податоци и копчиња на контролорот во упатството за употреба.

Упатство за употреба на масажер за врат и грб COMFIER CF-2307A-DE

Добијте искуство со масажа налик на спа дома со COMFIER CF-2307A-DE масажер за врат и грб. Овој пренослив стол за масажа ги комбинира функциите шиатсу, месење, тркалање, вибрации и топлина за ублажување на замор, стрес и мускулен напор. Со своите смирувачки масажи за вратот, рамената, грбот, половината и бутовите, оваа подлога за столче за масажа успешно го ублажува уморот, стресот и непријатноста. Проверете го упатството за употреба за повеќе информации за овој модел.

Comfier CF-6108 Shiatsu Massage Pillow with Heat Упатство за употреба

Научете како да ја користите перницата за масажа CF-6108 Shiatsu со топлина преку неговото сеопфатно упатство за употреба. Добијте технички податоци, безбедносни упатства и детални упатства за користење на производот на едно место. Откријте како оваа перница за масажа COMFIER е совршена за домашна употреба или патување со својот пренослив дизајн и осветлена топлинска терапија.

Упатство за употреба на COMFIER B15S Целосно автоматско мерење на крвниот притисок на надлактицата

Научете како безбедно и прецизно да го користите COMFIER B15S целосно автоматскиот монитор за крвен притисок на надлактицата со ова сеопфатно упатство за употреба. Следете ги внимателно упатствата за да го измерите систолниот и дијастолниот крвен притисок, пулсот и да избегнете оперативен неуспех.

Упатство за употреба на COMFIER JR-2201 Smart Skipping Rope

Упатството за употреба JR-2201 Smart Skipping Rope обезбедува детални упатства за инсталирање и користење на јажето, вклучувајќи информации за LCD дисплејот и опциите за напојување. Преземете ја апликацијата COMFIER за дополнителни функции и функционалност. Максимизирајте го вашето вежбање со ова иновативно јаже за прескокнување.

Упатство за употреба на рачен масажер со топлина COMFIER CF-4803B

Научете како да го користите рачниот масажер COMFIER CF-4803B со топлина со ова упатство за употреба. Откријте ги карактеристиките и техничките спецификации, вклучувајќи 3 нивоа на интензитет и батерија што се полни. Одржувајте го масерот за раце да работи оптимално со нормална нега и соодветен третман.

Прирачник за употреба на COMFIER BD-2205 за биде додаток за тоалетно седиште

Научете како лесно да го инсталирате COMFIER BD-2205 биде додатокот за тоалетно седиште со овие чекор-по-чекор инструкции. Нема потреба од струја или батерии! Ги вклучува сите потребни делови и алатки за инсталација. Двојни млазници со самочистење и прилагодлив притисок на водата. Совршено за надградба на вашето тоалетно седиште.

COMFIER BD-2202 Додаток за биде за тоалетни инструкции

Научете како лесно да го инсталирате и користите додатокот за биде COMFIER BD-2202 за тоалетни седишта. Следете ги упатствата чекор-по-чекор и решавајте ги сите проблеми. Откријте ги имињата и функциите на додатоците како што се кружни држачи за монтирање, адаптер и флексибилно црево. Имајте на ум корисни совети за инсталација и информации за гаранцијата.

Упатство за употреба на COMFIER CO-F0321B Mini Handheld Fan

Научете како да ракувате со мини рачниот вентилатор COMFIER CO-F0321B со ова сеопфатно упатство за употреба. Откријте ги 3-те прилагодливи поставки за брзина на вентилаторот, работното време, деталите за полнење и мерките на претпазливост при употреба. Совршен за да останете кул додека сте во движење, овој вентилатор е лесен и доаѓа со мини банка за напојување.

Упатство за употреба на вентилатори за полнење COMFIER CO-X10B

Дознајте сè за вентилаторите за полнење COMFIER CO-X10B! Ова упатство за корисникот дава детални упатства за тоа како да ги користите овие вентилатори и нивните многу функции, вклучувајќи три поставки за брзина, работа со далечински управувач и полнење преку USB. Совршен за десктоп или мобилна употреба.