Лого на заштитен знак BISSELLBissell Inc., познат и како Bissell Homecare, е американска приватна корпорација за производство на правосмукалки и производи за нега на подот со седиште во Вокер, Мичиген во Greater Grand Rapids. Нивниот службеник webстраницата е bissell.com.

Подолу може да најдете директориум за упатства за употреба и упатства за производите на Бисел. Производите на Бисел се патентирани и трговски марки под брендови Bissell Homecare Inc. Бисел АД.

Контакт Инфо:

  • адреса: 2345 Walker Ave NW, Grand Rapids, MI 49544, USA
  • Телефонски број: -616 453 4451-
  • Факс број: -616 791 0662-
  • Број на вработени: 3,000
  • основана: 1876
  • Основач: Мелвил Бисел
  • Клучни луѓе: Марк Џ. Бисел (извршен директор)

BISSELL 2685 Series Power Steamer Heavy Duty Steam Mop User Guide

Discover the versatile cleaning power of the 2685 Series Power Steamer Heavy Duty Steam Mop. This user manual provides step-by-step instructions, key features, and maintenance tips for effectively cleaning various surfaces. Enhance your cleaning routine with the SmartSet Steam Control, Easy Fill Water Tank, and a range of accessories. Keep your home spotless with this reliable Bissell steam mop.

Упатство за корисникот Bissell 3646H CrossWave Max Turbo Professional сè-во-едно чистење на повеќе површини

Научете како да ја оптимизирате вашата рутина за чистење со упатството за корисникот 3646H CrossWave Max Turbo Professional All-in-One Multi-Surface Cleaner. Ова разновидно средство за чистење Bissell има дигитален дисплеј, различни режими на чистење и резервоар за чиста вода. Следете ги упатствата за склопување, полнење и чистење на различни површини во вашиот дом. Одржувајте го вашиот апарат во врвна форма со циклусот на чистење и советите за нега после чистење.

BISSELL 1785 CROSSWAVE All In One Multi Surface Cleaner Упатство за употреба

Научете како да го користите 1785 CROSSWAVE All In One чистачот за повеќе површини со овие упатства за корисникот. Откријте ги карактеристиките на производот, безбедносните упатства, чекорите за склопување и упатствата за употреба на овој чистач на Bissell. Чувајте ги вашите подови и теписи чисти без напор со ова средство за чистење на повеќе површини.

Упатство за чистење на повеќе површини Bissell 3642F Crosswave Max Turbo All In One

Научете како да го монтирате и користите разноврсниот 3642F Crosswave Max Turbo All In One чистач за повеќе површини од Bissell со ова сеопфатно упатство за употреба. Чистете ги подот, теписите и тапацирот без напор со овој сè-во-едно апарат за чистење. Откријте како да го наполните резервоарот за чиста вода, изберете го соодветниот режим и испразнете го резервоарот за валкана вода. Добијте совети и упатства за нега по чистењето за користење на копчето за циклус на чистење.

Серијата Бисел 3437 чистаView Упатство за употреба на Compact Turbo Upright Vacuum

Научете како да го составувате и користите моќниот BISSELL 3437 Series CleanView Компактен турбо исправен правосмукалка со ова упатство за употреба. Дизајниран за теписи и тврди подови, овој правосмукалка доаѓа со алатки и ограничена гаранција од 2 години. Одржувајте ја вашата правосмукалка чиста и функционира со упатства што лесно се следат.

Упатство за корисникот на BISSELL 3423 Series Revolution Hydrosteam исправено чистење теписи со пареа

Научете како да го составите и користите 3423 серијата Revolution Hydrosteam исправено чистење теписи со пареа со ова упатство за употреба. Откријте ги различните режими и контроли за чистење, како и безбедносните упатства и она што е вклучено во кутијата. Одржувајте ги вашите теписи чисти со напредното средство за чистење на Bissell со технологија на пареа.

Упатство за употреба на BISSELL 2806 Turboclean Powerbrush Pet Pro

Научете како правилно да го поставите и користите уредот за чистење теписи Bissell 2806 Turboclean Powerbrush Pet Pro со ова упатство за употреба. Вклучува упатства за склопување, полнење на резервоарот за вода и користење на формули за чистење. Совршен за сопственици на домашни миленичиња кои сакаат да ги одржуваат своите теписи чисти.

Бисел 2252 серија Powergroom Swivel миленичиња Упатство за употреба

Bissell 2252 Series Powergroom Swivel Pet е исправен вакуум дизајниран за употреба во домаќинството. Се одликува со вртливо управување, прилагодување на висината и црево за растегнување, заедно со разни додатоци. Следете ги упатствата за употреба и безбедносните мерки наведени во упатството за употреба за оптимални перформанси и одржување.

Корисничко упатство за Commercial Upright Extractor Bissell DC100 64P8 Series

Научете како правилно да го користите и одржувате вашиот комерцијален исправен екстрактор од серијата DC100 64P8 со ова сеопфатно упатство за употреба. Следете ги важните безбедносни упатства за да го намалите ризикот од пожар, електричен удар или повреда. Откријте како да го составите, пополните, исчистите и складирате производот. Отстранете ги вообичаените проблеми и најдете информации за опциите за гаранција и сервис.

Прирачник за употреба Bissell Spotclean Proheat Pet 36988

Откријте го сеопфатното упатство за употреба на Bissell Spotclean Proheat Pet 36988. Прочитајте важни безбедносни упатства пред да ја користите оваа моќна и ефикасна алатка за чистење. Научете како правилно да го одржувате апаратот и безбедно да го користите со топла вода и производи за чистење BISSELL. Чувајте го вашиот дом чист и безбеден со ова упатство кое лесно се следи.